Ukrainian Ottawa
-
Предлагаю доход с телефона Минимум 500€ в неделю От заинтересованных жду обратной связи!
-
my colleague lost over $42,000 to a scammer but we didn't blame him because I had also been a victim, all we did was file a report with the internet crime complaints center IC3 which through the evidence we provided for them were able to trace the crypto to scammer and my scammer was arrested. The IC3 and Interpol retrieved more than he had lost from the scammer who had gain immense wealth from scamming aged people. Send a message For the contact details of the IC3 chief so as to file your complaint and get back your stolen funds.
-
I have also been using this Ukrainian app to listen to podcasts and Ukrainian too
-
Добрый день, возможно у кого то есть свой бизнес ( бьюти, косметология, цветочный, груминг , и тд) который вы хотите продвигать в инстаграм - хочу вам помочь с развитием 🙌🏻 Я СММ специалист и работаю больше года в сфере, если кому то интересно можете написать в личные💌 Я помогу привести клиентов и увеличить узнаваемость Бренда, сделаю единый стиль страницы и улучшу визуал, а также приведу целевую аудиторию 👩🏼💻 *портфолио отправляю в личные 💌
-
(613) 238-8006 Юлія Шулякевич , нотаріус в Оттаві . Україномовний
-
Я пробував смак цього шейку в Costco, він дуже смачний
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля👩🏼💻 Відмінний спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та творче мислення, що позитивно вплине на діяльність. Також поділюся безкоштовним курсом за додатками на основі штучного інтелекту, де можна освоїти затребувані IT-навички👌🏻 Пишіть, якщо хочете отримати посилання🙂
-
Доброго вечора усім! Я допомагаю організувати неймовірну подію в Оттаві від Нової Почти на підтримку України, 29 жовтня. "The World's Longest Marathon" Щоб дізнатись більше інформації про цю подію напишіть мені в особисті. Буду рад побачити кожного хто приєднається до нас на марафон. See you there)
-
Я в особисті можу відправити посилання на цю подію в фейсбуці
-
Правила чату не дозволяють(
-
❗️Продам - Kia Forte EX 2013❗️ 4-дверний седан FWD Пробіг 205 000 км Автоматичне заглушення дзеркал Bluetooth аудіо Чорний інтер'єр Автоматична коробка передач Двигун 2.0 - бензин Сидіння з підігрівом Дзеркала з підігрівом Два комплекти шин (літні на литих дисках) Зовнішній вигляд 4.5 Внутрішній вигляд 4.5 Так, їде добре. Так, обслуговував сумлінно, загалом хороша та досвідчена машина 👌 Зроблю Безпеку під час продажу. Ціна : 6699✅ Місцезнаходження : Ottawa Торг доречний під час огляду. Дякую Вам!
-
Привіт всім. Можливо хтось стикався з кидаловом на роботі в Канаді? Роботодавець відправив моїй дружині на пошту payslips години роботи і скільки зарплати має бути,а зарахування на рахунок не було і ще й подякували за роботу і все. Куди можна звернутись, дякую завчасно
-
В payslip вказано дату зарахування грошей? Іноді між payslip і датою зарахування може пройти до тижня. Також перевірте банківські реквізити, які ви надали. Який payroll сервіс використовується? Спочатку перевірте всю інформацію, запитайте у роботодавця.