Ukrainian Ottawa
-
Не впевнений, точно знаю, що вони перевіряють, щоб ви не отримували їх в інших місцях (наприклад можна ще у YMCA отримати), а так здається обмежень не було
-
Неужели ещё есть те которые работают за такую зарплату? Ведь дороже выходит добраться на работу😆🙊
-
Дуже дякую🫡
-
Цікавий коментар. А на яку зарплатню треба працювати іммігранту-ньюкамеру?
-
На такую, чтоб в конце месяца логически сходилась элементарная математика! Аренда самой дешевой студии: $1600 Utility bills: Hydro, cellphone, etc. $200 Transportation: $200 minimum. Food: $500 =$2500 И это по самому минимуму, не учитывая растрат на бытовуху типа: стиральный порошок, тампоны и тд. (А главное одежду) Получаеться что цифры не бьются, так как если работать полноценный 8-ми часовой рабочий день, то зарплата будет: $2560, если вычесть налоги, то $1900, и это без каких либо жизненных удовольствий, включая какое либо обновление одежды, и, про содержание личного транспортного средства можно вообще забыть, так как только бензин и страховку обойдутся в дополнительные $500 в месяц! Так в любой другой стране третьего мира проще выжить!)))
-
Головне питання забули розглянути - а що ви вмієте робити, щоб отримувати більше мінімалки?
-
Я конечно извиняюсь за упрек, но, неуместно-некомпетентный вопрос ввиду того что как раз именно новоприезжие лишены любых шансов являясь превосходными специалистами в различных областях! Так как никакие дипломы иных стран здесь не актируются, а переучиваться надо заново, плюс в добавок пройти девять кругов Ада пытаясь получить все необходимые лицензии, даже не говоря о катастрофическом дефиците рабочих мест практически на все должностя! Или у вас нет примеров тех которые мастера от бога в своём ремесле, здесь бились как рыба об лед, так и не сумев побелить систему?!? Разве что Ай-Тишники, ну или в сфере прислуги, которых нанимаю драить туалеты… Так такие во всём мире в почёте))
-
До речі математику ви теж неправильно написали як на мене :)
-
Откровенно говоря ОЧЕНЬ интересно было бы увидеть вашу математику, но, только по факту!!! А не пропаганду несуществующей Американской мечты!
-
Я вам не докоряю, я кажу, що існують роботи на мінімальну зарплатню, і це цілком нормально на них працювати і навіть в цьому чаті є велика кількість бажаючих на них працювати на фул тайм. Коли ви доведете, що ви профільний спеціаліст високого класу (а продавець в продуктовому магазині не є висококваліфікованим спеціалістом), то і зарплатня буде відповідна. Щодо математики, мінімальна фултайм - це 2250 на місяць. Оренда кімнати - 900 Комунальні - 200 (0 якщо домовитись з орендодавцем) Мобільний зв'язок - 50 Проїзд - 125 (58 з equipass) Їжа - 500 (300 з фудбанком) Побутові витрати - 100 Одяг - 100 Ваші заощадження - 250 дол. на місяць. З урахуванням негрошових бонусів - до 500 долларів на місяць. Якось так
-
В принципе согласен, но, для взрослого человека (жить в комнатушке разделяя туалет с еще 5-тью постояльцами дома), далеко не та жизнь за которой стоило сюда переезжать. А чтоб устроится на адекватную работу в любой из нормальных отраслей, понадобиться лет 10 ущербной жизни, отказывая себе во всём. А тем кому при переезде уже за 30, так и подавно неначто надеется! Им разрешили сюда переехать чтоб быть дешевыми рабами! Anyways, суть в том что на $16 в час, прожить сможет лишь студент, а не взрослый, и уж точно не семейный человек!
-
І знову ви висвітлюєте з точки песимістичної точки зору. Якщо ви доросла людина і ви один (одна), то це ваша найголовніша проблема, а не мінімальна зарплата в Канаді. Якщо ви сімейна людина - то у вас є 2 доходи, тоді ви орендуєте вже не кімнату, а 1-2 бедрумну квартиру і мої підрахунки залишаються, актуальними, а родина вже має змогу заощаджувати 500-1000 дол. на місяць. Так, скоріше за все мова буде йти не про заощадження, а про використання їх на більш комфортне життя (я розумію, що вказав мінімум по окремих статтях). Так, якщо сім'я з дітьми, то буде важкувато. Але в цьому і сенс, що на цю зарплату можна прожити (не жити все життя, а саме прожити до тих пір, поки не влаштуєтесь на щось відповідне до вашої кваліфікації). Порівняйте з мінімальною зарплатою в Україні 6700 на місяць і орендою якоїсь кімнати в умовній Вінниці від 2500грн. От де математика не б'ється.
-
Скам
-
2 працюючих, чоловік і дружина, 2 доходи
-
Якщо вони працюють - то можете взяти.