Ukrainian Ottawa
-
Наскільки мені відомо, вони декілька років до цього жили в США. Якщо не помиляюсь.
-
На жаль, це в багатьох і в США також, вони подумки дуже далеко від цих подій і живуть своїм життям.
-
Мені дуже шкода, що Ви з цим стикнулись. Це відсутність емпатії в неї. Вона абстрагується, але не підтримує це. Звичайно, це не реакція, яку нам хотілося б бачити, але ознак підтримки я не помічала, я багато з нею говорила 🤷♀️ В них ще й родичі в Україні пропадали більше ніж на місяць, не знаю до сих пір чи вийшли на зв'язок. В таких умовах просто тупо підтримувати
-
Ну то вони жінка і чоловік і поведінка їх однакова
-
Особиста інформація !! Я з нею навчалась з лютого 2022 - людина вдавала вигляд що нічого «страшного»((( не трапилось при цьому прекрасно знала звідкиля я ….
-
А звідки інформація, що Юля підтримує війну? Я спілкувалась з нею на цю тему
-
Є «жіночий» інструктор Юлія Копытова вона постійно рекламує свої послуги в Оттава Дворік і Оттава песочница , Оттава Теремок ….
-
Юлія Копытова
-
В группі рекомендували також Айхама
-
Я знаю там одного інструктора, який точно не підтримує. Тому усі узагальнення зайві, такі речі поіменно пишуться або ніяк.
-
Хто саме? Яке ім'я?
-
Не вибирайте інструкторів з Оттава Дворік - вони підтримують РФ і війну в Україні
-
+1 (613) 808-1353 Октавіан. Він розмовляє російською. Я брав в нього уроки і машину в оренду на екзамен.
-
Привіт! Порадьте, будь ласка, інструктора в Оттаві для здачі водійського екзамену G2
-
Enterprise
-
Друзі , привіт ! Підкажіть перевірений сервіс оренди авто . В Turo якась проблема з реєстрацією з моїми українськими правами .