Ukrainian Ottawa
-
І знову ви висвітлюєте з точки песимістичної точки зору. Якщо ви доросла людина і ви один (одна), то це ваша найголовніша проблема, а не мінімальна зарплата в Канаді. Якщо ви сімейна людина - то у вас є 2 доходи, тоді ви орендуєте вже не кімнату, а 1-2 бедрумну квартиру і мої підрахунки залишаються, актуальними, а родина вже має змогу заощаджувати 500-1000 дол. на місяць. Так, скоріше за все мова буде йти не про заощадження, а про використання їх на більш комфортне життя (я розумію, що вказав мінімум по окремих статтях). Так, якщо сім'я з дітьми, то буде важкувато. Але в цьому і сенс, що на цю зарплату можна прожити (не жити все життя, а саме прожити до тих пір, поки не влаштуєтесь на щось відповідне до вашої кваліфікації). Порівняйте з мінімальною зарплатою в Україні 6700 на місяць і орендою якоїсь кімнати в умовній Вінниці від 2500грн. От де математика не б'ється.
-
Скам
-
2 працюючих, чоловік і дружина, 2 доходи
-
Якщо вони працюють - то можете взяти.
-
що ви хочете мені довести?
-
про дітей - в мене донька, 17 років, пішла на роботу, в перший же місяць із зароблених грошей купила собі останній айфон, пішла на касу, на ту саму мінімальну зарплатню, вона його зможе виплачувати, працюючи лише 1 день на місяць. Задоволена як слоненя. але я згоден що є і ситуації типу "я самотня мати з трьома малими дітьми, англійської не маю, кваліфікованої професії не маю, як мені вижити на мінімалку, на кого залишити дітей". Проблеми такого кейсу не в канадській системі праці, а в тому що людина сама загнала себе в таку ситуацію і в цілому робить досить незважені вчинки. Але навіть в такому випадку, в Канаді такій жінці бути жити легше/комфортніше ніж в Україні ( за виключенням мови, але це треба усвідомити ще до переїзду сюди)
-
тут так само
-
не репрезентативно, я знаю, але роботи для початківців є і багато
-
1 спроба - одразу офер, після 1.5 місяці в Канаді, з яких півтора місяці ми витратили на те, що зробити первісні, необхідні дії накшталт пошуку житла
-
Рівень безробіття в Канаді - 5.2%, в США - 3.5%, в Німеччині - 3%, в Україні в 2018 році (до ковіду) - 8,8%. Про яке високе безробіття ви кажете? CUAET - це програма допомоги українцям які біжать від війни. Ці нам роблять добре, а не намагаються загнати у рабство.