Ukrainian Ottawa
-
тут так само
-
не репрезентативно, я знаю, але роботи для початківців є і багато
-
1 спроба - одразу офер, після 1.5 місяці в Канаді, з яких півтора місяці ми витратили на те, що зробити первісні, необхідні дії накшталт пошуку житла
-
Рівень безробіття в Канаді - 5.2%, в США - 3.5%, в Німеччині - 3%, в Україні в 2018 році (до ковіду) - 8,8%. Про яке високе безробіття ви кажете? CUAET - це програма допомоги українцям які біжать від війни. Ці нам роблять добре, а не намагаються загнати у рабство.
-
українцям на CUAET? Так, $60, онлайн реєстрація і вперед за своїми мільйонами
-
тому видаляється одразу
-
якщо ви кидаєте посилання, то вони тут заборонені
-
От в тому і проблема, що на заборі теж написано, а там - дрова 😁 По суті є державний jobbank, є комерційні indeed, glassdoor. Є місцевий аналог olx - kijiji. Але фішка в тому, що початкові роботи іммігранти отримують як то кажуть by getting your foot in the door, тобто прийшли і запитали напряму у менеджера. Таким чином ви отримаєте роботу в сфері послуг на мінімальну ставку протягом 1 дня. А далі вже дивитись що до чого і йдете до своєї омріяної позиції. Зараз зкину вам в приват посилання, де можна подивитись про зарплати
-
У будь-якого оператора мобільного зв'язку 😁. Я казав не про один день на тиждень, а один день на місяць. Відпрацювавши один день, дитина покриває собі місячну вартість телефону з платою за зв'язок включно, от і рахуйте.
-
Так, це не останній, а просто фото з того, що є на даний момент в моєму кабінеті.
-
А для повного сміху ви ще і перемножте 24 на 35 і дізнаєтесь повну ціну телефону за 2 роки кредиту.
-
По факту - в Україні донька ходила з нетоповим Xiaomi, тут сама за 1 місяць заробила на 14 iPhone pro. От вам і брехня