Ukrainian Ottawa
-
У будь-якого оператора мобільного зв'язку 😁. Я казав не про один день на тиждень, а один день на місяць. Відпрацювавши один день, дитина покриває собі місячну вартість телефону з платою за зв'язок включно, от і рахуйте.
-
Так, це не останній, а просто фото з того, що є на даний момент в моєму кабінеті.
-
А для повного сміху ви ще і перемножте 24 на 35 і дізнаєтесь повну ціну телефону за 2 роки кредиту.
-
По факту - в Україні донька ходила з нетоповим Xiaomi, тут сама за 1 місяць заробила на 14 iPhone pro. От вам і брехня
-
Там ще податок, загалом 39.55
-
Так
-
А ви пробували влаштуватися на роботу в Україні без знання мови? Тут люди знаходять робочі місця. На роботу влаштувалася через два тижні після приїзду в Канаду. Роботу знайти не важко, було б бажання працювати
-
Скам
-
Всем привет 👋🏽 Я помогу Вам вывести ваше дело на новый уровень и представить ваши услуги в интернете ! Я занимаюсь созданиями сайтов любой сложности под ключ, от лендинга и до интернет-магазина, сайта аренды автомобилей, бронирований и многое другое 👨💻 Также после создания сайта возможно настроить рекламу 🌐 Обращайтесь в личные сообщения, спасибо за внимание 😇
-
Добрий день! Порадьте будь ласка бухгалтера, який може допомогти заповнити/проконсультувати з HST/GST звітністю і оплатою
-
I китайском центре OCCSC девочки украиноговорящие могут помочь
-
Это налог, его возвращают если доход не слишком высокий по результатам налоговой декларации