Ukrainian Ottawa
-
Провожу для детей бесплатные вводные уроки по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и творческое мышление, что положительно повлияет на деятельность. Также после записи будет доступен бесплатный курс по нейросетям, где можно освоить востребованные IT-навыки👌🏻 Пишите в лс, кому отправить ссылочки😗
-
Є курси українською?
-
Привіт, ми з дружиною можемо здати свою квартиру повністю мебльовану в чудовій локації, прямо в центрі міста, в одній хвилині від каналу (район Golden Triangle). Буде вільна з 15 по 25 листопада. Здаємо по собівартості. За подробицями напишіть будь ласка особисте повідомлення. Дякую.
-
Доброї ночі 🇺🇦 ❗❗❗📢🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ❗❗ 🇺🇦ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ ПОСТ . Допоможіть будь ласка нам 🙏 Ситуація просто жахлива склалася. Дуже прошу Вас .🙏Виїхали на вмання,бо не знали і не мали іншого виходу .Залишилися без нічого.В прямому сенсі. Обіцяли родичі переслати із за кордону кошти ,але вийшли затримки у них ,на скільки не знаємо 😔так і не отримали ми . Зараз ми стоїмо грубо кажучи по серед траси приблизно в 30 км від Умані в сторону Вінниці Не маючи ,ні Палива ,ні Грошей на заправку не кажучи про продукти ,,.,взагалі ніяких речей не маємо .з нами двоє малих дітей .Самі ми з Херсонщини!Біженці ! Допоможіть будь ласка якщо хтось має змогу допомогти нам 🙏🙏🙏 допоможіть будь ласка нам з бензином .якщо хтось поруч не далеко від нас ,це взагалі супер 🙏,трішки нам би палива 🙏 ,продуктів немаємо взагалі ,можливо хтось має можливість допомогти з продуктами харчування! 😔 ,Речей в нас взагалі ніяких немає !ТАК!Розумiю ,як це глупо,дико ,можливо якось не так по Вашому це все виглядить ,але ж..дійсно,Ми -Сім'я потрапила в неприємну ситуацію.Виглядає можливо комусь смішно ,але ,я прошу ,Вас .. нам дуже потрібна допомога від не байдужих людей !!!🙏🙏🙏🙏 В найближчий час я обіцяю що прикладу зусиль та поверну всі кошти Вам!!! З Повагаю! Дякуємо ! Світ не без добрих людей і справ . Мій власний номер телефону 🙏 +38093-99-483-35 Будь ласка допоможіть нам хто взмозі допомогти 🙏Можу підтвердити по відео ,чи по телефону поговорити,фото документів,чи що . Будь ласка 🙏
-
Всім привіт, шукаю для себе кімнату в Оттаві, бажано в районі Nepean, пишіть🥹👋🏻
-
Hi, I stumbled upon this amazing investment platform. It's super legit and has some impressive returns. The best part is, it's user-friendly and their customer support is top-notch. I've been using it and it's been a game-changer for me. Follow the link to register let's level up our investments together cutt.ly/RwErk3UG
-
Запланований рейс з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Шановні адміни, виникає думка, що ви в темі цих оборуток. Як ще можна пояснити, що повідомлення користувача видаляється, але сам профіль у каналі не баниться і рівно через півдня нове повідомлення
-
Думаю, все простіше, адміністрація банально не помічає абсолютно весь спам, ще й зважаючи на годину публікації о 4.24
-
ніт, як я сказав, чомусь видаляються повідомлення, але не баняться люди, що їх постять. Окей, коли це меседж про якусь крипту англійською, то хрін з ним, не думаю, що хтось поведеться. Але мені точно писали в приват люди і запитували, чи знаю я, як довго йдуть ліки через цих мудил. Тобто нажаль цим тварюкам таки вдається когось обдурити. І адміни проявляють прямо таки злочинну халатність, ігноруючи проблему відсутності модерації (або її низької ефективності)
-
Hiring Assistant production manager in Etobicoke 8Am-4PM Pay rate: $25-$28 Basic knowledge of chemistry. Prior experience in production or manufacturing Excellent communication and leadership abilities. Please message “APM” at 437-243-5794 Hiring in Scarborough for following positions: CNC Milling Machine Machinist ($25-$28) Boring Mill Machinists ($30-$34) Pay rate depends on experience Minimum 2-3 years experience mandatory Must have reliable transportation If you are interested please send me your resume at 437-243-5794 and mention the position you want to apply for.
-
Запланований рейс з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Взагалі не помітив що тут є адміністрація, але також помітив що дійсно хтось видалив повідомлення. Агов, є хтось з Адміністраторів?
-
вони є, постять свою рекламу, видаляють деякий спам, ігнорують спільноту 🙂