Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Taras Kinash
    wrote on last edited by
    Є курси українською?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5447660778T Offline
    t5447660778T Offline
    RTS 🚀🫶🏻
    wrote on last edited by
    так звичайно 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Привіт, ми з дружиною можемо здати свою квартиру повністю мебльовану в чудовій локації, прямо в центрі міста, в одній хвилині від каналу (район Golden Triangle). Буде вільна з 15 по 25 листопада. Здаємо по собівартості. За подробицями напишіть будь ласка особисте повідомлення. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Максим В
    wrote on last edited by
    Доброї ночі 🇺🇦 ❗❗❗📢🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ❗❗ 🇺🇦ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ ПОСТ . Допоможіть будь ласка нам 🙏 Ситуація просто жахлива склалася. Дуже прошу Вас .🙏Виїхали на вмання,бо не знали і не мали іншого виходу .Залишилися без нічого.В прямому сенсі. Обіцяли родичі переслати із за кордону кошти ,але вийшли затримки у них ,на скільки не знаємо 😔так і не отримали ми . Зараз ми стоїмо грубо кажучи по серед траси приблизно в 30 км від Умані в сторону Вінниці Не маючи ,ні Палива ,ні Грошей на заправку не кажучи про продукти ,,.,взагалі ніяких речей не маємо .з нами двоє малих дітей .Самі ми з Херсонщини!Біженці ! Допоможіть будь ласка якщо хтось має змогу допомогти нам 🙏🙏🙏 допоможіть будь ласка нам з бензином .якщо хтось поруч не далеко від нас ,це взагалі супер 🙏,трішки нам би палива 🙏 ,продуктів немаємо взагалі ,можливо хтось має можливість допомогти з продуктами харчування! 😔 ,Речей в нас взагалі ніяких немає !ТАК!Розумiю ,як це глупо,дико ,можливо якось не так по Вашому це все виглядить ,але ж..дійсно,Ми -Сім'я потрапила в неприємну ситуацію.Виглядає можливо комусь смішно ,але ,я прошу ,Вас .. нам дуже потрібна допомога від не байдужих людей !!!🙏🙏🙏🙏 В найближчий час я обіцяю що прикладу зусиль та поверну всі кошти Вам!!! З Повагаю! Дякуємо ! Світ не без добрих людей і справ . Мій власний номер телефону 🙏 +38093-99-483-35 Будь ласка допоможіть нам хто взмозі допомогти 🙏Можу підтвердити по відео ,чи по телефону поговорити,фото документів,чи що . Будь ласка 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t295318584T Offline
    t295318584T Offline
    Olena Baghriy
    wrote on last edited by
    Всім привіт, шукаю для себе кімнату в Оттаві, бажано в районі Nepean, пишіть🥹👋🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t979707601T Offline
    t979707601T Offline
    Люда
    wrote on last edited by
    В Орлінс є вільна кімната у домі, де живе господарка із донькою-підлітком. Якщо Вам район підходить, пишіть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    HW
    wrote on last edited by
    Заповнення анкети на GREEN CARD (DV-2025) Фото паспортів або інших документів НЕ питаю! Ціна за особу: $15. До кінця прийому заявок залишилися 1 день.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Albert Lyngstad
    wrote on last edited by
    Hi, I stumbled upon this amazing investment platform. It's super legit and has some impressive returns. The best part is, it's user-friendly and their customer support is top-notch. I've been using it and it's been a game-changer for me. Follow the link to register let's level up our investments together cutt.ly/RwErk3UG
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Діана🏔️ Маркевич
    wrote on last edited by
    Запланований рейс з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Шановні адміни, виникає думка, що ви в темі цих оборуток. Як ще можна пояснити, що повідомлення користувача видаляється, але сам профіль у каналі не баниться і рівно через півдня нове повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Zakhar Ristarov
    wrote on last edited by
    Думаю, все простіше, адміністрація банально не помічає абсолютно весь спам, ще й зважаючи на годину публікації о 4.24
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    ніт, як я сказав, чомусь видаляються повідомлення, але не баняться люди, що їх постять. Окей, коли це меседж про якусь крипту англійською, то хрін з ним, не думаю, що хтось поведеться. Але мені точно писали в приват люди і запитували, чи знаю я, як довго йдуть ліки через цих мудил. Тобто нажаль цим тварюкам таки вдається когось обдурити. І адміни проявляють прямо таки злочинну халатність, ігноруючи проблему відсутності модерації (або її низької ефективності)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    HW
    wrote on last edited by
    Заповнення анкети на GREEN CARD (DV-2025) Фото паспортів або інших документів НЕ питаю! Ціна за особу: $15. До кінця прийому заявок залишився 1 день.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Charan Kaur
    wrote on last edited by
    Hiring Assistant production manager in Etobicoke 8Am-4PM Pay rate: $25-$28 Basic knowledge of chemistry. Prior experience in production or manufacturing Excellent communication and leadership abilities. Please message “APM” at 437-243-5794 Hiring in Scarborough for following positions: CNC Milling Machine Machinist ($25-$28) Boring Mill Machinists ($30-$34) Pay rate depends on experience Minimum 2-3 years experience mandatory Must have reliable transportation If you are interested please send me your resume at 437-243-5794 and mention the position you want to apply for.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Діана🏔️ Маркевич
    wrote on last edited by
    Запланований рейс з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t198041556T Offline
    t198041556T Offline
    Maruf Mahmudov
    wrote on last edited by
    Взагалі не помітив що тут є адміністрація, але також помітив що дійсно хтось видалив повідомлення. Агов, є хтось з Адміністраторів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    вони є, постять свою рекламу, видаляють деякий спам, ігнорують спільноту 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🏍
    wrote on last edited by
    Тут адміна нема взагалі. Хтось створив групу і покинув.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    HW
    wrote on last edited by
    Заповнення анкети на GREEN CARD (DV-2025) Фото паспортів або інших документів НЕ питаю! Ціна за особу: $15. До кінця прийому заявок залишився 1 день.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5447660778T Offline
    t5447660778T Offline
    RTS 🚀🫶🏻
    wrote on last edited by
    Провожу бесплатный вводный онлайн-урок для детей по созданию мини-сайтов, игр, анимации с нуля. Ребёнок проведёт время с пользой, а также получит ссылку на бесплатный курс по нейросетям и сможет сделать крутые проекты🙂 Кому отправить ссылки?) Пишите мне в лс😊
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags