Ukrainian Ottawa
-
В нас син пішов тут у 2 клас, також нічого не розуміючи зовсім, але в школі йому дуже допомагають з мовою, навіть приходе займатись з ним інша вчителька, забирає його і вони окремо займаються. Також зі старшої школи приходить дівчина, яка з ним грається і допомагає йому адаптуватися. Звичайно, друзі це все для них, навіть мова не є перешкодою, з першого дня знайшов собі друга і вони пальцях щось показують і якось спілкуються. Друг навіть написав йому листа на українській мові, це дуже здивувало) Потрібен час, а якщо дитині не подобається, треба йти і розмовляти з вчителем, а іноді треба змінити щось…Наприклад, школу, вчителя?
-
Вітаю , панство ! Питання таке : Приватбанк сьогодні у всіх погано працює ? Вже пів дня не можу згенерувати новий ключ ЕЦП
-
Тут у вас декілька питань і стверджень в одному. По-перше, ствердження про те, що мову з дітьми не треба вивчати. Тут і так і ні. Вони точно її вивчати швидше за дорослих, і зачасту порада "не вчіть мову в Україні з дитиною" це насправді більше "сфокусуйтесь не вивченні мови самі, бо дитина і так зможе". По-друге ви самі кажете, що з програмою дитина ваша справляється, принаймні мова не є суттєвим блокером для навчання. Але ж не кажуть, що для дитини то не буде стресом. В мене теж хлопчик 7 клас абсолютно нормально спілкується на руках та перервах, але сумує, тому що не може в школі знайти україномовних хлопчиків свого віку.
-
Я була дуже щаслива, що мої діти ще в Україні почали знати англійську через мультики, в Нідерландах це допомогло піти одразу в нормальну школу, а не в українсько- нідерландську (йому було 4), зараз в кіндергарден (йому 5) і він чудово розмовляє. Але є але, він нейтів спікер, і розмовляє тільки англійською, ще трохи може памʼятає нідерландську. Тобто ані української ані російської. Він розуміє але відповість лише англійською. Мене це не парить, тому так і буде 😂
-
Ну мій другий син в шостому і теж ще з України більш менш знає англійську і може якось спілкуватись та розуміти. Але друзів нема, бо дітям не цікаво розмовляти з кимось, хто не володіє мовою хочаб на їх рівні. І все одно він до школи добре ставиться і ходить туди із задоволенням. А от молодший іноді скандалить. Добре, будемо далі чекати.. може скоро перемикнеться якийсь внітрішний тумблер та почне розмовляти та дружити з іншими дітьми...
-
Остается вам познакомиться с кем-то с детьми того же возраста чтоб они вынужденно общались. Мне кажется это запустит процесс типа «опять мама вынуждает, пойду найду себе друзей сам»)))
-
от бачите, тут не про англійську, а саме про особливості вашої дитини. Треба допомогти знайти друзів, з ким зможе тут спілкуватись і гратись. Про дітей, яким не цікаво ... не дуже впевнений, що це так. Тут же безліч таких же самих емігрантів, як і ми, для кого англійська друга мова. У нас в класі до прикладу друзі - китаєць і пара арабів :)
-
Півроку мало В мене внучки обидві (6 і 8) десь через рік почали спілкуватися з однокласниками. А так тільки дещо розуміли. В основному відмовчувалися. Менша розмальовувала листок у жовтий і блакитний колір, чіпляла його на паличку, телефонувала мені і плакала, нащо ми в оцю Америку приїхали. Вони приїхали у жовтні 2021 року. Зараз вже друзів багато, англійська без проблем. Батькові з мамою помилки виправляють. Місцеві кажуть, що менша взагалі без акценту розмовляє.
-
В нас теж саме, тільки в sk був 2 місяці тільки. Теж не дуже любить школу через мову, але потроху стає краще. Старшому 11, він знав англійську непогано (вчителі оцінили рівень 3 з 6), зараз вже вільно спілкується, з друзями з російськомовних родин спілкується англійською
-
Здравствуйте! Я нахожусь в Украине, Николаев. Отправка по всему миру! Вот такие символы года - Дракоши в наличии и под заказ! Каждый дракончик имеет подарочную упаковку-сумочку. Без надписи:20$ надпись+2$ Напишите мне если интересно +380679878434 ( У меня есть etsy)
-
Провожу бесплатный вводный онлайн-урок для детей по созданию мини-сайтов, игр, анимации с нуля. Ребёнок проведёт время с пользой, а также получит ссылку на бесплатный курс по нейросетям и сможет сделать крутые проекты🙂 Кому отправить ссылки?) Пишите мне в лс😊
-
❤️ Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
UkrainianOttawaHelp
-
Весь адміністративний колектив групи приносить вибачення за несвоєчасне реагування. Канал був зламаний без можливості поновлення доступу. Раді продовжити намагатися на благо України, і, Українців, у новій групі за посиланням:
-
Терміново дуже прошу Вашої допомоги 🙏🙏 Допоможіть моїй донечці, Вероничці їй 4 роки вона снародження хворіє епілепсії, синдром драве. Зараз ми в лікарні в Киеві. Пневмонія дала осложнение , робили КТ легень дуже погано. Легені не працюють в повній мірі ,дуже критичний стан . Прошу всіх небайдужих допомоги. Хто скіки зможе . Картка 5167619610207289 Всім дякую🙏
-
На даний момент я працюю в компанії CONDUENT як клерк з обробки даних з дому, мій офіс шукає лише кілька людей, які бажають працювати віддалено/з дому. Мої основні обов’язки полягають у введенні інформації про пацієнтів і клієнтів у системи компанії. Це може бути неповний або повний робочий день, а погодинна оплата становить 30 доларів США. Ця робота є гнучкою і її можна виконувати також у вихідні дні. Найкраще для молодих мам, пенсіонерів або будь-кого, хто є інвалідом або взагалі хоче працювати вдома. Якщо хтось зацікавлений, надішліть мені пряме повідомлення, щоб я міг підказати вам, як подати заявку.u
-
Терміново дуже прошу Вашої допомоги 🙏🙏 Допоможіть моїй донечці, Вероничці їй 4 роки вона снародження хворіє епілепсії, синдром драве. Зараз ми в лікарні в Киеві. Пневмонія дала осложнение , робили КТ легень дуже погано. Легені не працюють в повній мірі ,дуже критичний стан . Прошу всіх небайдужих допомоги. Хто скіки зможе . Картка 5167619610207289 Всім дякую🙏