Ukrainian Ottawa
-
Запланований рейс з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
I've got some exciting news. I've come across a legit investment platform that's actually paying off. Want to jump on board? We can make some serious gains together! cutt.ly/RwErk3UG
-
Спам
-
Терміново прошу Вашої допомоги 🙏🙏 Допоможіть моїй донечці, Вероничці їй 4 роки вона снародження хворіє епілепсії, синдром драве. Зараз ми в лікарні в Киеві. Пневмонія дала осложнение , робили КТ легень дуже погано. Легені не працюють в повній мірі ,дуже критичний стан . Потрібна операція,яка коштує 50000 грн. На жаль в мене немає стільки коштів. То я дуже прошу Вас, Допоможіть врятувати мою дівчинку😢😢 Хто чим сможе навіть репост буде допомогою... Картка 5167619610207289 Всім дякую🙏
-
Терміново прошу Вашої допомоги 🙏🙏 Допоможіть моїй донечці, Вероничці їй 4 роки вона снародження хворіє епілепсії, синдром драве. Зараз ми в лікарні в Киеві. Пневмонія дала осложнение , робили КТ легень дуже погано. Легені не працюють в повній мірі ,дуже критичний стан . Потрібна операція,яка коштує 50000 грн. На жаль в мене немає стільки коштів. То я дуже прошу Вас, Допоможіть врятувати мою дівчинку😢😢 Хто чим сможе навіть репост буде допомогою... Картка 5167--61961020--7289 Всім дякую🙏
-
Терміново прошу Вашої допомоги 🙏🙏 Допоможіть моїй донечці, Вероничці їй 4 роки вона снародження хворіє епілепсії, синдром драве. Зараз ми в лікарні в Киеві. Пневмонія дала осложнение , робили КТ легень дуже погано. Легені не працюють в повній мірі ,дуже критичний стан . Потрібна операція,яка коштує 50000 грн. На жаль в мене немає стільки коштів. То я дуже прошу Вас, Допоможіть врятувати мою дівчинку😢😢 Хто чим сможе навіть репост буде допомогою... Картка 5167619--610207289 Всім дякую🙏
-
Здравствуйте. Где вы находитесь? Вам нужна именно больница? Что случилось?
-
CHEO
-
Провожу бесплатный вводный онлайн-урок для детей по созданию мини-сайтов, игр, анимации с нуля. Ребёнок проведёт время с пользой, а также получит ссылку на бесплатный курс по нейросетям и сможет сделать крутые проекты🙂 Кому отправить ссылки?) Пишите мне в лс😊
-
Доброго вечора Підкажіть можливо хтось вилітає 12 листопада в неділю в 9:45 з Франкфурта до Монреалю, моя мама сама летить, можливо хтось зможе їй скласти компанію і допомогти зорієнтуватись)
-
💫 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ), поліклунеотиди, коллагеностимулятори, мезококтейлі, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🌸 Мeдикамeнти, cигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи, та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут)
-
99.9% що на в'їзді вам видадуть work permit, а це вже документ, який надає вам статус і певні обовязки (мед. екзамен - один з них). Ви все ще не сказали, яка вигода не оформлювати ворк перміт? Як на мене, то це тільки економія 1-2 годин, що ви витратите на візити до лікаря, все.
-
це означає знаходження в Канаді через дупу. Візітор віза - це шлях потрапити в країну. Він не передбачає комфортного довготривалого перебування тут. Тобто в принципі можна спробувати, але навіщо, який в цьому сенс?