Ukrainian Ottawa
-
Ну короче - візитор CUAET - це приїзд через сраку
-
Даже богато українців приїхали в " гості", щоб отримати 3000 cad, та поїхали назад. Ось тоді після таких "гостей" і другим українцям проблеми
-
все вирішує візовий офіцер в аеропорті. Програма сама по собі не передбачає гостей строком на роки. Скоріше за все по приземленню і реєстрації побачать ваш CUAET і видадуть ворк перміт. А якщо будете казати, що він не потрібен, то хтозна як поступлять, але в теорії можуть і візу анулювати 🙂 Не думаю, що це зроблять, але знову ж, заради чого це тягнути, просто щоб спробувати систему? Медогляд треба зробити впродовж 90 днів з моменту вїзду, якщо ви тут будете довше, то я не знаю чим це відрізняється від тимчасового резидентства, а там вже багато як спілкуєшся з канадським суспільством, ну хоча б навіть мобільний звязок і медичне страхування.
-
Я ріелтор, а також приватний власник в America Homes Організація шукає працівників, які допоможуть мені розмістити оголошення про оренду моїх будинків/квартир, це одноразова робота з дому, робота з понеділка по п’ятницю 1-2 години на день, досвід роботи не потрібен. (Підлітки та дорослі) Примітка: це лише додаткова робота, і вона не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Оплата становитиме 600 доларів на тиждень
-
ще раз, віза дає вам право на в'їзд в країну, остаточне рішення щодо вашого перебування приймає візовий офіцер в аеропорті. Коли прилетів я, то мене до нього навіть не пустили, просто зібрали всіх українців, забрали паспорти, через кілька годин всім видали ворк/стаді перміти. Якщо ви все ж таки будете говорити з офіцером, то він вам задасть питання і прийме рішення в залежності від ваших відповідей. Знову, це не означає, що ви не зможете потрапити до Канади, але навіщо це робити? 🤷♂️
-
Анекдот: - ви професіонал, тримайте купу грошей, скажіть, що мені треба робити - оце треба робити - я не згоден
-
Ми ж ще не в 31 березня, правда? 😀 Нє, звичайно приїжджайте по візитор, шліть їх нафіг з їх Ворк пермітом, потім поділитесь досвідом.
-
Обучение разговорному английскому с преподавателем и индивидуальным марафоном от 8$ в час 🇺🇸 Работаем с начальными уровнями, пишите в лс
-
Єдине в чому пан Олег помилився - це назвав візовим офіцером (IRCC) офіцера прикордонної служби (CBSA), а в іншому він все логічно та правильно пояснив. Він не має знати 99+ посад різних агенцій.
-
Віза - потрапити на літак та приїхати до Канади. Перміт - залишитись в країні тимчасово (Visitor Record), або працювати (Work Permit), або на навчання (Study Permit). CUAET - це temporary emergency public policy по якій спрощено схвалювали статус Work Permit, й щоб людина потрапила на літак - видавали візи. В залежності від візового офісу - то було або V-1, або W-1.
-
Можна скористатися кіоском по приїзду в Канаду - натиснути там що приїхали на короткій термін, й 90% вас пропускає без співбесіди з офіцером. Це ваше право отримати чи відмовитися від Work Permit, але буде не зрозуміло навіщо людина подавалась через CUAET на звичайну візу 🤔