Ukrainian Ottawa
-
Привіт. Писати багато але якщо коротко, то не так яскраво зараз в Канаді на ринку АйТі як ми собі уявляли коли летіли сюди. Я працюю в АйТі з першого місяця перебування тут але бо так склалося, повезло. Знаю багатьох друзів і знайомих скілових програмістів, проджект менеджерів що дехто навіть на будівництво були вимушені піти, перебуваючи тут вже рік. Погано ми вміємо себе продавати тут, мова, канадські ритуали і т.п... Та навіть з мовою купа резюме, інтерв'ю і або відмови або ігнор. Дуже багато значить коли вас хтось рекомендує з середини компанії. Часом складно зрозуміти що їм треба і хто. Часом кажуть ви оверкваліфаєд, нам такі не потрібні
-
Можу порадити стратегію, мені допомогла знайти Senior позицію за 3 тижні у великій компанії, але треба дуже напрягтися. Я створив резюме на усі мови програмування та спамив усі вакансії. Мені відповіли з позиції на Java. Тягнув час між інтервʼю і дивився особливості Java фреймворків. Якщо ви розумієте теоретичну частину, яка не залежить від мови програмування, можете також спробувати.
-
Будь ласка. Стукайте в усі двері, ретельно підготуйте та розсилайте резюме пачками, але не однакове на всіх. У Канаті зосереджено багато АйТі компаній. Краще попросіть щоб вам допомогли його скласти. Щасти вам👍
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога з останніми трейлерами фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
-
згадайте українських рекрутерів і мем з Java/Javascript, помножте на канадську розслабленість і неквапність і можна зрозуміти, чому в Канаді важко знайти першу роботу в IT 😁 Ми їм потрібні, але вони гадки не мають як на нас вийти
-
В цій групі щодня такі цікаві пропозиції про роботу що іноді гадаєш а шо я роблю в АйТі? 😂
-
мені було б навіть цікаво провести експеримент і вийти на IT ринок Канади, але я просто перевів документально поточну позицію з України через свого роботодавця. Мене цікавить от що: ну якщо є досвід, можна ж влаштуватись на той же EPAM і потім зробити вже внутрішній хайрінг тут, в Канаді. Так, для джунів/мідлів - це не варіант, але позиції сеньор+, чому б ні? Чи є якісь нюанси, про які я не знаю?
-
Підтримуйте нові можливості кіновиробництва Бронювання квитків на фільми та останні трейлери нових фільмів. Помічник просування Обсяг робіт Підвищення оптимізації квитків у фільми та допомога з останніми трейлерами фільмів (нетехнічні). Досвід не потрібен (простий посібник) Вимагати: 18 років і старше Майте пристрій, який може підключитися до Інтернету. Робочі години, робочі години в США та гнучкий графік Необхідне базове знання англійської мови. Зарплата: Основна заробітна плата + система винагород 1. 10:00 до 13:00: $30 - $45/год. 2. Зарплата в день: $250 До $450/день 3. Тижнева зарплата: $700 і більше .. Примітка: не пропустіть цю чудову можливість стати частиною нашої команди! Приєднуйтесь до нас сьогодні для кращого майбутнього...
-
не знаю насколько это валидная идея, но все же - я вижу, что ИТ очень активно нанимают и в гавемент и гос учреждения, например, госпиталь, школы, университеты. и я заметила, что очень мало ИТ специалистов консидерят этот опшн. я бы посомтрела еще и такие варианты, для ИТ не всегда надо был байлингвал, и ен всегда нужен клиранс
-
В связи с переездом в другую страну (бадумс 😆) бооольшая распродажа. #Кровать двухсп каркас 120 #Матрас для этой кровати 100 #Велик 450 #Бас гитара 400 #Комбик 80 #Набор инструментов большой 100 #Кресло офисное 50 #Стол компьютерный с электро регулировкой высоты (оцi вашi моднявi 😆) 250 #Стол такой же, но без одной детали, потому не работает на данный момент - 50 #Микроволновка 50 #Полочки разные #Игровой руль с педалями Logitech G29 for PS/PC - 250 #Робот пылесос 60 #Пылесос беспроводной мелкий 60 #Саунд система 80 #Hitch bike rack for 4 - 50 кад #Каяки 2 по 80 + бонусом к ним жилеты М и Ж и low safety gear set Кому интересно - пишите в личные, дам ссылку на гугл диск с полной информацией. Расположение - Оттава, центр.