Ukrainian Ottawa
-
в ютубе посмотрите видос "Палестинские беженцы: что с ними не так?" и сразу всем станет понятно, почему никто не хочет впрягаться за палестину
-
Наша доня Анна потребує негайної допомоги! У вересні нам оголосили страшний діагноз - спинальна м'язова атрофія І типу. Якщо не лікувати вона не доживе і до 2х років. ❗ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР❗ Коштів на дороговартісне лікування. Для лікування потрібен 1 укол (Zolgensma) вартістю 2 млн. доларів Ін'єкція робиться один раз на все життя. Благаємо кожного ДОПОМОЖІТЬ ЗІБРАТИ КОШТИ на препарат, який ВИЛІКУЄ і дасть шанс на життя.🙏 Будь ласка, допоможіть фінансово,репостом,молитвою🙏 якщо ми об'єднаємось ми все зможемо 🕊️ Реквізити на допомогу: 💳5167-6196-1023--1883 MorozMarina 🌍PayPal [email protected]
-
Провожу бесплатные вводные занятия для детей по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ. Подойдет даже для новичков, кто хочет освоить востребованные IT-навыки и провести время с пользой👩🏼💻 После записи вы сможете получите бесплатный курс по нейросетям c полезными лайфхаками☝🏻 Пишите, кто хочет попробовать и получить ссылки🙂
-
МАРКЕТИНГ ДЛЯ ПРЕДПРИНИМАТЕЛЕЙ 😎 Если Вы мечтаете о масштабировании своего бизнеса, привлечении бóльшего потока клиентов и выходе на новый уровень – вы обратились точно по адресу! 😉 Меня зовут Владислав и я успешный маркетолог с опытом работы 6 лет в продвижении различных бизнесов, и я точно знаю, что необходимо Вам для того, чтоб сделать х2 в доходе уже сейчас! 🔥 Пишите в личные сообщения для БЕСПЛАТНОЙ КОНСУЛЬТАЦИИ по индивидуальному подбору каналов продвижения для вас 💸
-
Добрий вечір. Може хтось приїхав в Отаву з собакою. Як ставали на облік до ветеринара? Чи робили щеплення? Мене найбільше цікавить, щоб титри на сказ продовжували діяти. Коли в Канаді роблять щеплення, через рік чи через три роки? Якщо хтось може поділитися досвідом напишіть в особисті. Заздалегідь дякую!
-
Привіт, тут черга до ветеринара по 3 місяця, тож плануйте ваші вакцинації заздалегідь. Ми знайшли лише ветеринара в Канаті, нам потрібно було терміново і ніде по всій Оттаві не могли приняти щоб зробити п'ятихвилинне щеплення, це абсурд. Ми зробили вакцинацію від сказу одразу на 2 роки, тут є якийсь спеціальний тип вакцинації, який діє 2 роки, хоча по факту він такий само як і той що зазвичай на 1 рік. Вакцинувати потрібно так часто, як вказано у вас в паспорті, тобто вакцина має так би мовити термін дії.
-
Спробуйте у чаті petstocanada запитати. Там напевно є хто знає
-
Надам в оренду свою машину для здачі екзамену G full, G2 в Оттаві. Ціна: 100$ cad
-
💫 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ), поліклунеотиди, коллагеностимулятори, мезококтейлі, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🌸 Мeдикамeнти, та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут)
-
Доброго ранку ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 22-23 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Дякую. Я також знайшла в Європейському магазині. Але сало Італійське. 🙂Там до речі і українські товари є. Якщо когось цікавить можете відвідати Duke Fine Foods | European Delicatessen Store
-
Советую Грин фреш все же посетить. Море свежего мяса, печень куриная свиная телячья, ноги на холодец, большой выбор рыбы и мяса по смешным ценам. Крабовые палочки самые вкусные что я вообще ела. 500 г 3$ рыба свежая и мороженная. Пол кило рыбки нарезанной стейками тоже 3$ но такая вкусная. Цена на мясо от 5$ за кг. Фарш с куриного филе покупала 8$ за кг. Море фруктов и овощей. Вкусные семечки, таранка, кальмар сушёный и кучу вкуснях. Крупы, лапша, соусы свежая рыба которую вам почистят. Короче все не перечислить это надо видеть