Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 63.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t369964452T Offline
    t369964452T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Всегда рада. Магазин реально классный. Ещё можно попробовать экзотических фруктов и овощей. Так же их нац продукты
    1 Reply Last reply
    0
  • t5998928626T Offline
    t5998928626T Offline
    Ирина Михайлова
    wrote on last edited by
    🇺🇦KALUSH ORCHESTRA вже скоро у твоєму місті! Даруємо - 23% знижки на квиток 🩷 Promo code: kalushfamily bomond. com/tours/kalush-orchestra-north-american-tour-2023
    1 Reply Last reply
    0
  • t6978886968T Offline
    t6978886968T Offline
    Марина Мороз
    wrote on last edited by
    Знайомтесь це наша донька Aнюта і потребує негaйної Вaшої допомоги! У вересні нaм оголосили страшний діагноз - спинальнa м'язова атрофія  І типу і якщо його не лікувати вона не доживе і до 2х років😭тому... ❗ТЕРМІНОВИЙ ЗБІР❗ Коштів на дороговартісне лікування.  ⁉️Для лікування потрібен 1 укол (Zolgensma) вартістю 2 млн. доларів⁉️ Ін'єкція робиться один раз на все життя. ‼️Благаємо кожного‼️ ДОПОМОЖІТЬ ЗІБРАТИ КОШТИ на препарат, який ВИЛІКУЄ  і дасть шанс на життя.🙏 Будь ласка, допоможіть фінансово,репостом або молитвою🙏 Якщо ми об'єднаємось ми все зможемо 🕊️ Реквізити на допомогу: 💳5167619610231883 MorozMarina 🌎PayPal [email protected] ☎️ 0501483482
    1 Reply Last reply
    0
  • t414870585T Offline
    t414870585T Offline
    ilyusha.sex
    wrote on last edited by
    Доброго дня всім✋🚘 Мене звати Ілля, я працюю в дилершипі Southbank Dodge. В наявності більше ніж 500 нових та вживаних автомобілей, у різних цінових категоріях (можлива оплата частинами). Запис на тест драйв, будь які запитання, за телефоном, або в особисті повідомлення. +1 343-204-8582 Ілля 📍Оттава, 1255 Johnston Rd.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6651646265T Offline
    t6651646265T Offline
    Поліна🐳 Соколик
    wrote on last edited by
    ✈️Запланований рейс з України. Потрібно: 🔋 Стіки для айкос/гло (heets/neо/fііt) 🩹 Сигарети (будь-якої марки) 🧪 Ельф бари (палочки, рідкі, кальян) 🌡️ Ліки (рецептні / не рецептні) 📱 Техніку (побутову, смартфони, ноутбуки, гаджети, периферію) 💋 Косметику, філери, ботокс Особисті повідомлення для замовлення 📝.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Так, а ще він автомобілі продає :))))
    1 Reply Last reply
    0
  • t438531350T Offline
    t438531350T Offline
    Lera Tamlawi
    wrote on last edited by
    У вас дуже професійне ім'я користувача😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Вибачте за спам
    1 Reply Last reply
    0
  • t1299495619T Offline
    t1299495619T Offline
    KaaН Мерт
    wrote on last edited by
    всем привет
    1 Reply Last reply
    0
  • t6371369494T Offline
    t6371369494T Offline
    Valentina
    wrote on last edited by
    Пропозиція про роботу Підробіток, Віддалена робота, Фріланс. Кожен може зробити це будь-де та будь-коли. Посади: асистент із введення даних про фільм та асистент з тарифів на рекламу, продаж квитків у кіно Денна оплата $28 - $35/год. Тижнева заробітна плата: від 400 до 600 доларів на тиждень Вимоги: -Вік повинен бути старше 20 років і проживати в околицях США - Потрібен базовий рівень англійської мови/можу добре читати та писати. -Керуйте бронюванням та підрахунком квитків на фільми, а також допомагайте збільшити кількість квитків на фільми та кількість нових трейлерів. Коротка інформація про Universal Pictures comcast Col, td, Наша компанія є американською компанією кінорозваг, головний офіс якої розташований за адресою 100 Universal City Plaza, Universal City, CA 916081, і наша компанія має багато офісів у інших країнах. Вона була заснована в 1923 році і є однією з найстаріших і найвпливовіших кіностудій Голлівуду. охоплює широкий спектр розважального бізнесу, включаючи виробництво фільмів, телебачення, анімацію, музику, видавництво, цифрові медіа та тематичні парки. Вони створили та розповсюдили багато відомих фільмів і телевізійних постановок, деякі з яких стали класикою та культурним феноменом. Виробництва є популярними та широкомасштабними у всьому світі, даруючи глядачам незліченну кількість класичних та незабутніх розваг. Допомога на навчання - $10 - $15/ під час навчання Вам достатньо приділяти 2-3 години на день і мати смартфон/ноутбук, щоб почати працювати. Наша компанія вже зареєстрована в уряді США, а також має сертифікат США.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5387639904T Offline
    t5387639904T Offline
    Oleksandr Mitin
    wrote on last edited by
    Друзі . Є в когось посилання на аналогічний цьому чат в місті Вінніпег ? Скиньте в пп. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1686346977T Offline
    t1686346977T Offline
    SharkHelper
    wrote on last edited by
    Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
    1 Reply Last reply
    0
  • t6842376158T Offline
    t6842376158T Offline
    Alina Gu
    wrote on last edited by
    Открыта запись на бесплатный онлайн-урок по графическому дизайну для взрослых! Для занятия потребуется ноутбук или компьютер. За урок вы освоите базовые инструменты программы Figma и сделаете свой первый дизайн-проект🙂 Результаты обучения: 🔸 владение всеми инструментами Figma на профессиональном уровне с нуля 🔸практические навыки создания логотипов, сайтов, приложений и визуальных элементов в целом 🔸развитие креативности и аналитического мышления 🔸готовое качественное портфолио с различными проектами, которое можно показать при трудоустройстве 🔸возможность делать дизайн-проекты на заказ и зарабатывать на этом Пишите, кому интересно🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t6979781949T Offline
    t6979781949T Offline
    Nataliya
    wrote on last edited by
    Провожу бесплатные вводные занятия для детей по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ👩🏼‍💻 Подойдет даже для новичков, кто хочет освоить востребованные IT-навыки и провести время с пользой. После записи вы сможете получите два бесплатных практических курса по Roblox и нейросетям, где создадите объекты и научитесь основам программирования☝🏻 Пишите, кто хочет попробовать и получить ссылки🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jeiner
    wrote on last edited by
    Привіт усім! Мій офіс наймає спеціаліста з віддаленого нарахування заробітної плати, секретаря із введення даних та представника служби підтримки клієнтів Ця посада на 100% віддалена, графік роботи гнучкий, 15-30 годин на тиждень. Початкова оплата становить 20 доларів США за годину. Досвід не потрібен. Є переваги, включаючи 401 тис. і медичну допомогу після одного місяця роботи з компанією. Усі завдання виконуються онлайн. Ви пройдете тижневе навчання. Якщо ви зацікавлені, надішліть мені в поштову скриньку, щоб дізнатися більше. Тільки серйозні запити!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Бот
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valery
    wrote on last edited by
    Привіт шукаю кімнату для себе на найближчий час
    1 Reply Last reply
    0
  • t560694848T Offline
    t560694848T Offline
    Васочка
    wrote on last edited by
    Усім добрий день. Мене звати Василина. Хочу попросити вашої допомоги. Може хтось бачив/чув або може спитати на своїй роботі чи не потрібні їм сезонні працівники. З зараз і до Січня. Мені 20 років, в Україні вступила до університету. Я добре розмовляю англійською і швидко вчусь. Також маю досвід роботи в Канаді як бариста, офіціант, касир, майстер манікюрю. Для мене найголовніше щоб це було full time. Якщо це продавець десь в магазині буде великим бонусом, але я відкрита до усіх позицій. Я живу біля TD Place (Glebe area) і на жаль свого автомобіля не маю, тому мої межі можливості пересування тільки по Оттаві. Із задоволенням можу відправити своє резюме🤗. Дуже дякую за увагу!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6115144689T Offline
    t6115144689T Offline
    Mateo 👅
    wrote on last edited by
    Партенофобия дословно переводится как «страх девушки». В психологии так называют боязнь девственниц. Какие проявления сопровождает боязнь девственниц: 🔹 панический страх перед близостью, при мыслях о ней 🔹 снижение контактов с женщинами или полный отказ от них Причины развития фобии у мужчин и женщин могут быть самыми разными, но вот несколько часто встречающихся: 🔹 неудавшийся первый сексуальный опыт 🔹 детская психотравма 🔹 агрессия партнера 🔹 страх разочаровать партнера, личная неопытность 🔹 страх боли Фобия может проявиться как у мужчин, так и у женщин. У мужчин фобия может быть следствием страха оказаться в зависимости от женщины, воспоминаний о неудачном интимном опыте. У женщин фобия возникает из-за психологических и физических причин. На самом деле, тема очень обширная и раскрыть ее полностью не удастся, так как каждый имеет свои особенности, различный опыт за плечами. Если вы вдруг заметила у себя схожие "симптомы", то лучше не заниматься самолечением, а сходить к специалисту, который достучится до истинной причины подобного поведения.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6115144689T Offline
    t6115144689T Offline
    Mateo 👅
    wrote on last edited by
    Вот несколько советов, которые могут помочь вам: 1️⃣ Расслабление и комфорт Освободитесь от напряжения и позвольте себе расслабиться. Создайте комфортную обстановку, выберите приятную музыку, свечи или ароматные масла, чтобы создать атмосферу, в которой вы или ваша партнерша почувствует себя спокойно и свободно. 2️⃣ Исследуйте свое тело Начните с изучения своего тела. Это может включать в себя самостоятельное познание своих эрогенных зон или изучение с партнером. Чем больше вы знаете о своем теле, тем легче будет вам найти способы достижения оргазма. 3️⃣ Экспериментируйте с стимуляцией Разные женщины предпочитают разные виды стимуляции. Это может быть клиторная, вагинальная или даже анальная стимуляции. Экспериментируйте и обсуждайте с партнером, чтобы определить, что приносит вам больше удовольствия. 4️⃣ Отпустите ожидания Не ставьте себя под давление ожиданиями. Оргазм - это индивидуальный процесс, и он может изменяться с течением времени. Позвольте себе наслаждаться самим процессом, а не фокусироваться только на конечной цели.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags