Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня! Хто може порекомендувати тренера/психолога, який проводить очно тренінги в Оттаві по особистістьному росту/лідерству/комунікаціям
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Добрий вечір! Порадьте , будь ласка, хорошого офтальмолога для дитини в Оттаві
-
Платка 407 онлайн оплачується
-
З Оттави на 417,далі 416 виведе на 401,і по ній в саме Торонто,ніде не звертаючи!не потрібно вам на 407 платну!
-
В любом атм мне кажется. Я снимала когда только прилетела в аэрпорту с приват карточки юсд
-
В Канаді десь можна зняти готівку з приватовской картки ?
-
Було у когось ??
-
Моїй компанії потрібно більше клієнтів, щоб виконувати роботу з дому. Це легко, а години роботи гнучкі. Добре для тих, хто хоче щотижня заробляти, а також мати час для своїх дітей і сім’ї, а також передбачено навчання.
-
З гривнєвих теж знімається, але ліміт - 12500грн (щось біля 430CAD) на тиждень
-
BMO точно дає , Scotiabank в мене були проблеми не міг зняти
-
О, можуть бути обмеження? 😳 Тоді RBC та CIBC працюють нормально
-
Мне какой-то банк точно не дал. Сказал карта ему не такая. А с td все отлично прошло
-
До 31 марта все выдают, есть Инфа на оф сайте
-
Знаю ранее всем кто прилетел по тревел куаэт всем дали пермит. Как сейчас обстоят дела?
-
Всем добрый день. Хотела узнать свежую информацию по поводу переезда украинцев. Ко мне подруга хочет прилететь в марте. Есть тревел виза Cuaet. Она переживает что ей не дадут ворк пермит и что говорят какие-то проблемы с выплатами. Типо прочитала где-то. Может кто недавно прилетел или владеет какой-нибудь информацией буду очень благодарна.
-
Спасибо
-
Изучаем спрос на весну 24 на натуральный березовый сок и квас из него - Сок 6$ за литр - Квас на березовом соке (в окрошке, холоднике шикарен) - 7$ за литр Ставьте лайки если Гуд прайс и брали бы
-
Добрий день Шановне Панство,моя дружина довго шукає працю на part time, не можемо знайти ,може в когось э знайомі яким потрібні робітники?
-
Вітаю! Шукаю комунікабельного ділового партнера для співпраці в покерній сфері(онлайн). 💵 За деталями пишіть в особисті.
30 Jan 2023, 02:32
18517/27944
about 19 hours ago