Ukrainian Ottawa
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]
-
Hello
-
Добрий день. Зламалася кавомашина Gaggia. Може хтось підкаже, де можна відремонтувати. Недалеко від Канати. Дякую
-
З вашими credentials Вам потрібно звернути увагу на FSWEP (Federal Student Work Experience Program) program і зареєструватись на FSWEP а також GC Jobs порталі. Там дуже багато роботи виставляється для студентів і є хороші перспективи. FSWEP це прямий, non-advertised hiring process для студентів в Government of Canada.
-
Всім привіт😊 Потрібен фотограф на п'ятницю вечор Є хтось тут з досвідом?
-
Всім хто шукає роботу в IT та HighTech дуже рекомендую Peter's New Jobs (Ottawa, Toronto positions). Це реальні, нагальні позиції в Оттаві та Торонто. Безкоштовна реєстрація (Free trial) на місяць. За звичай цего достатньо. Якщо не достатньо, тоді або платити або нова реєстрація на новий email. Для місцевих спеців це ресурс номер 1. Всім добра.
-
Доброго дня. Я фотограф із досвідом😊) Напишіть мені, що потрібно фотографувати, де в коли. Маю в пʼятницю зйомку, буду зайнята з 17:00 до 19:00, весь інший час вільна.
-
В связи с переездом в другую страну (пурум пурум) распродажа. #Кровать двухсп каркас 120 #Матрас для этой кровати 100 #Стол компьютерный с электро регулировкой высоты, но доступен ток с 15 декабря - 250 #Hitch bike rack for 4 - 50 кад #Каяки надувные 2 по 80 + бонусом к ним жилеты (так то они каждый ~ по 70 кад ) М и Ж и low safety gear set (без всего этого вы не имеете права катать), так что вы экономите около 300 кад) Кому интересно - пишите в личные, дам ссылку на гугл диск с полной информацией. Расположение - Оттава, центр.
-
Привіт. А є тут хтось хто працює в сфері маркетингу, веб-дизайну і діджитал маркетингу? Маю питання з приводу перспектив роботи в Канаді. Або може знаєте канадського hr який може надати достовірну інфо. Дякую 🙏