Ukrainian Ottawa
-
Ок, спасибо. Я тоже с двух девайсов и каждый час пробую. Буду надеяться, что рано или поздно получится.
-
Всем привет, мужу отказали в визе куаэт что делать😭?
-
Вітаю! А що саме написано у відмові?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи є хтось, хто прилетів через 4 Ukraine ca? Пропонують допомогу з квитками, але щось страшно. Гарно написано все. Чи то не обман. Просять по 200 дол за квиток, а нас шестеро.
-
В России задержали белоруса, подозреваемого в подрыве железнодорожных составов в Бурятии Российские СМИ со ссылкой на ФСБ пишут, что белорус якобы забрал взрывчатку из тайника, привез их в Бурятию и заложил на цистернах грузовых поездов. Напомним, на Байкало-Амурской железнодорожной магистрали в Бурятии взорвали два поезда. Первый грузовой поезд взорвался непосредственно в Северномуйском тоннеле. Для продолжения движения россияне начали использовать объездной путь, проходящий через «Чертов мост». При проезде поезда по этому высокому 35-метровому мосту сработали заложенные в него взрывные устройства. Байкало-Амурскую железнодорожную магистраль россияне используют в том числе и для военной логистики.
-
Hello, Does anyone know the group for Ukrainian medical doctors in Canada?
-
Мої дорогі дівчата! Запрошую вас на шугарінг. Спробувавши раз процедуру, ви назавжди забудете про бритву. Рада Вас бачити за адресою 440 Gloucester.
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111140956446 Скрутний Сергій) Також є PayPal [email protected]
-
Моїй компанії потрібно більше клієнтів для роботи вдома. Це легко, а графік роботи гнучкий. Хороший для тих, хто хоче щотижня заробляти і мати час для дітей і сім'ї, і навчання передбачено.
-
Бажаємо всім родинам Різдвяного настрою! В нашому затишному домашньому дитячому садочку 💙💛👶👧💙💛 є два місця для діточок від 2-х до 4-х років! * Розташування в Гатино, Ейлмер-Плато /Rue des Scouts/. * 8:00-17:30 з понеділка по п'ятницю! * Гарячі, смачні та корисні сніданок, обід та вечеря + один перекус в день у відповідності з канадським гідом по харчуванню. * Навчання та розвиток по системі Кумон! * Творчість - святкові та сезонні тематичні crafts. * Граючи, вчимося писати, читати, рахувати, розмірковувати та мріяти) * Кожного дня граємо на великому та обладнаному подвірʼї та відвідуємо ближні громадські парки. * 50/50 англійська + українська мова кожен день! *Орієнтовані в першу чергу на комфорт, безпеку та розвиток діточок 👧👦👧👦 * Для отримання додаткової інформації або призначення зустрічі напишіть мені, будь-ласка SMS 🌺 або телефонуйте/пишіть 873-660-21-27 Євгенія
-
Навчаю розмовляти 🇨🇦АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ🇨🇦 Заняття в групах по 3-5 людей, 2 уроки на тиждень в суботу та неділю після 16 години за українським часом в Zoom. Орієнтовно за 10-12 занять Ви зможете говорити на базовому рівні. Вартість одного уроку - 200грн Цікаво? Пишіть в особисті повідомлення💬
-
Доброго вечора! Підскажіть будь ласка walk in парикмахерскі салони в Оттаві/Орлеані не за всі гроші світу! Буду дуже вдячна
-
Розмовний курс з 🇨🇦англійської мови🇨🇦 для початкових рівнів. Якщо Ви боїтесь сказати щось неправильно чи не можете заговорити англійською і хотіли б подолати той самий «мовний барʼєр» про який всі говорять, то ось чудова нагода зробити це в невимушеній та дружній атмосфері. 1-2 уроки в тиждень на вихідних після 17 за українським часом в Zoom. Вартість одного заняття - 200грн. Цікаво? Пишіть в особисті повідомлення💬