Ukrainian Ottawa
-
В бест байт подивись вIдуритI коробки
-
Всім доброго вечора! Поділіться будь ласка контактом або хтось сам може займається, мені потрібно замовити торт "Наполеон" на різдвою Зазділегідь дякую
-
Я буду виняток з правил )
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Нажаль тут не можна ділитись посиланнями . Спитайте в фейсбук групі Українці в Оттаві-Гатіно, там багато талановитих дівчат. Або Інна в інстаграмі cake_by.cake
-
ߚנПасажирські перевезення Україна - Німеччина, Нідерланди, Бельгія ߌ͠Щоденні рейси! Ми пропонуємо комфортні та надійні поїздки через захоплюючі міста України, такі як: Львів, Луцьк, Рівне, Житомир, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Одеса, Харків, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці. Чому варто обрати наш сервіс? Ось кілька переваг: Ми завозимо та забираємо вас прямо за вашою адресою в Європі, щоб ви не мали жодних турбот про додаткові постигання. Ви також можете зробити переїзд між містами Європи з нашою допомогою, що забезпечує зручність та ефективність вашої подорожі. Наші водії мають багаторічний досвід тривалих поїздок, тому ви можете бути впевнені в їхній безпеці та професіоналізмі на дорозі. Ми пропонуємо гнучкий графік виїздів, щоб адаптуватися під ваші потреби та забезпечити комфортне планування вашої поїздки. Ми не потребуємо передоплати, що дозволяє вам зекономити гроші та бути впевненими у якості нашого сервісу. Для отримання детальної інформації звертайтесь за номерами: +380960935217 телеграм +380639344637 вайбер
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
навчаю РОЗМОВЛЯТИ 🇨🇦англійською мовою🇨🇦 результати з 1го заняття!
-
В Bayshore mall є Mobile Klinik, там можно купити телефон без сім карти.
-
Добрий вечір, з лютого у зв'язку з переїздом в інше місто здається повністю мебльована 1bedroom квартира(одна кімната з дверима і друга такого ж розміру без) в Golden triangle 5 хв пішки від downtown, 5 хв пішки до метро uottawa, 1 хв пішки дві автобусні зупинки. 1695CAD включно з комунальними. Квартира тепла, великий балкон(вихід з кухні і з кімнати), велика вітальня, кухня. Меблі майже всі нові, також кухонні прилади куплені нами. За меблі і кухонне приладдя окремо 680CAD торг(це кінгсайз ліжко, великий комод, два шкафа, два офісних крісла, комп'ютерний стіл, велика стінка для телевізора, кавоварка, кавомолка, мікрохвильовка, обідній стіл і 4 стільця, диван, тумбочки). Фото і інші питання в приватні повідомлення
-
всім привіт! чи є тут, хто збирається вступати в коледжі/ універи в Канаді? чи є гранти/ стипендії? буду неймовірно вдячна за інформацію щодо навчання в Канаді.
-
В Канаде нету такого что жить в центре престижно в центре все бомжатники где бездомные живут