Ukrainian Ottawa
-
Добрий вечір, з лютого у зв'язку з переїздом в інше місто здається повністю мебльована 1bedroom квартира(одна кімната з дверима і друга такого ж розміру без) в Golden triangle 5 хв пішки від downtown, 5 хв пішки до метро uottawa, 1 хв пішки дві автобусні зупинки. 1695CAD включно з комунальними. Квартира тепла, великий балкон(вихід з кухні і з кімнати), велика вітальня, кухня. Меблі майже всі нові, також кухонні прилади куплені нами. За меблі і кухонне приладдя окремо 680CAD торг(це кінгсайз ліжко, великий комод, два шкафа, два офісних крісла, комп'ютерний стіл, велика стінка для телевізора, кавоварка, кавомолка, мікрохвильовка, обідній стіл і 4 стільця, диван, тумбочки). Фото і інші питання в приватні повідомлення
-
всім привіт! чи є тут, хто збирається вступати в коледжі/ універи в Канаді? чи є гранти/ стипендії? буду неймовірно вдячна за інформацію щодо навчання в Канаді.
-
В Канаде нету такого что жить в центре престижно в центре все бомжатники где бездомные живут
-
добре, дякую 🙏
-
Частіше за все це різні недержавні організації та бізнес, які висувають певні умови для надання гранту.
-
Гранти є, все дуже індивідуально. В різних вузах по різному
-
У нас в Алгонкіні з 2 року навчання наприклад можна отримати грант, який покриє вартість навчання до кінця програми, але там конкурс приблизно 200 осіб. Я бачив, як якийсь благодійний фонд з Манітоби чи Альберти видавав 5000CAD саме українським дітям
-
Миллион человек одобрено по СUAET на въезд в Канаду 210 000 вьехало , но в Отаве я не заметил роста как было окодо 3000 какова популярность Отавы?😼
-
3055 членов в этом телеграме. Сколько живу я не имеет отношения к делу.
-
Врахуй что не все зарегистрировались здесь
-
Думаю тысяч 5 вьедет в Оттаву Украинцев в 2024 м году
-
За опитуванням збиралося 70тис.
-
Дарма ви так) Я тількі за, щоб в Оттаві зʼявився україномовний район на кшталт Little Italy або Chinatown. Італійці дуже багато влітку робили тематичних заходів цікавих, показуючи свою культуру і заохочуючи людей заходити в заклади та щось купувати.
-
Можно предположить ещё 30 000 будет ,но по статистике кто в какой город не видно
-
Появится украинский район с проспектом Мазепы ну и на севере этого района бульбаши попытаются улицу пристроить😂