Ukrainian Ottawa
-
Добрий вечір! Плануємо з подружками приїхати з Торонто в Оттаву 23.12-25.12. Куди порадите сходити, що подивитись? Може є якісь цікаві івенти?
-
В Оттаве есть очень нескучный мужчина добавяй в контакт🍆😼
-
15 Dec Cafe Ukraine party
-
Я живу долго в Оттаве могу расказать
-
вже зараз проводиться різдвяний ярмарок на Aberdeen Square кожні вихідні (пятниця - з 17:00, субота-неділя - весь день)
-
Доброго раночку 🌞 Підкажіть, щодо івентів, на Різдво та Новий рік. Розумію, що сімейне свято, але все ж таки. Комусь відомо, що буде відбуватися в місті? Дякую!!!
-
В гугле напиши Cristmass events Ottawa
-
Привіт мої люди, ми ось-ось вступимо в різдвяний період, і я знаю, що багато хто з вас шукає спосіб досягти всіх своїх цілей, тому я хочу представити цю платформу, де ви можете отримати свою цифрову валюту Інвестуйте в, я м інвестуючи в це. компанії, і після 120 годин я отримую 100% прибутку, друзі приходять і інвестують ваші гроші в цю платформу, і ви підтверджуєте правдивість того, що я сказав. Ця компанія надійна та заслуговує довіри зі 100% гарантією для своїх інвесторів. Надішліть мені повідомлення, щоб отримати додаткову інформацію та поради, але зауважте, що я не намагаюся рекламувати компанію, але я ділюся цією інформацією, оскільки я інвестував і отримав від них хороші прибутки.
-
Дякую! Так в гуглі я вже проводила пошук. Але думаю, що в групі буде більше інформації і цікавішої :)
-
Дякую!!!!!
-
інше суспільство, інша культура(и). Театри тут при коледжах, бібліотеках. Нема як в Україні - драматичний театр імені когось, один на все місто.
-
якщо так щоб вся Оттава тусила - то це вболівати за спортивну команду.
-
Серед івентів лише різдвяні ярмарки 🫣 Можете також подивитись афішу в NAC — це центр мистецтв, там різні вистави й концерти. Якщо вам подобаються музеї, то рекомендую Національну галерею Канади (там і погуляти поруч можна, подивитись собор Нотр-Дам), Канадський музей природи. Також можна піти на екскурсію в Парламент. Погуляти біля парламенту. На цьому, мабуть, і все 😅
-
півроку всюди лазив, ходив, не вистачило часу. Думаю, що років за 2-3 впораюсь 😁