Ukrainian Ottawa
-
якщо так щоб вся Оттава тусила - то це вболівати за спортивну команду.
-
Не тільки канадці👀
-
У всіх різні інтереси 🤷🏼♀️
-
Я тут з івентів не вилажу, не знаю кому тут скучно)
-
Серед івентів лише різдвяні ярмарки 🫣 Можете також подивитись афішу в NAC — це центр мистецтв, там різні вистави й концерти. Якщо вам подобаються музеї, то рекомендую Національну галерею Канади (там і погуляти поруч можна, подивитись собор Нотр-Дам), Канадський музей природи. Також можна піти на екскурсію в Парламент. Погуляти біля парламенту. На цьому, мабуть, і все 😅
-
півроку всюди лазив, ходив, не вистачило часу. Думаю, що років за 2-3 впораюсь 😁
-
Згодна, чудова теза 🙌🏻
-
А ще можливо, що не всі можливості використовуються людьми, які незадоволені) ну і я завжди прихильниця тези «ми не дерева, можемо рухатися туди, де нам буде добре» 😉
-
Це ж чудово) у кожного своє розуміння слова «скучно» і свій рівень потреб, бажань і смаків, і хто до чого звик до переїзду сюди, тож це все на колір і смак 😉
-
І ще пропустила українські вечорниці, бо і так була завантажена
-
Тільки на минулому тижні ходила на захід для айтішників від Women Hack та виступала на концерті в католицькій церкві, який організувала Наталія Сенюк
-
Збираюсь) Я лишень 2 тижня тут, і здається половину всіх "цікавинок" вже бачив...
-
Наприклад, хоча-б один-два? 😁
-
Руслан, ви були у музеї природи?
-
Моє бачення - суспільного життя нема ніякого. Все життя складається з двох пунктів - робота і волмарт, в когось ще хортонс 😄
-
Ну крім цього перелічила ще три, і це тільки на одному тижні
-
А, ще була в NAC на концерті оркестру
-
Айтішники - це ваша сфера, мені ця тема хоч і близька, але мене не стосується
-
Хокей не цікавить. Кінотеатри тут є, вже був) Театри є, але тут немає драматичних театрів. В театрах бачу тільки мюзікли малоцікаві або дитячі
-
Lansdowne Park чудовий парк, там і кінотеатр, і хокей, і різні ярмарки і є вибір що поїсти 😊 Щодо театру біля Parlament Hill є театр.
30 Jan 2023, 02:32
18678/27999
about 2 hours ago