Ukrainian Ottawa
-
півроку всюди лазив, ходив, не вистачило часу. Думаю, що років за 2-3 впораюсь 😁
-
Руслан, ви були у музеї природи?
-
Lansdowne Park чудовий парк, там і кінотеатр, і хокей, і різні ярмарки і є вибір що поїсти 😊 Щодо театру біля Parlament Hill є театр.
-
Незабаром новорічні свята!🎄✨ Запрошую вас на майстер-клас, на якому ми разом із вашою дитиною намалюємо мальовничу листівку із драконом, символом 2024 року. Ми додамо у листівку підпис з привітанням. І ви зможете відправити її близьким. Частинка тепла зігріє рідну людину за тисячі кілометрів. Моє завдання в ці передноворічні дні – подарувати дитині відчуття казки та сприяти розвитку її таланту. Кількість місць обмежена.
-
Ще для тих, хто любить живу музику, тут багато кафе, де постійно хтось виступає, та проводяться відкриті мікрофони (можна самим виступити). Перед різдвом будуть концерті та заходи як серед українського комʼюніті, так і на різних відкритих ярмарках, або у закладах типу NAC. Я трохи не розумію людей, які питають «куди сходити?», їм надають великий список з різноманітними варіантами, а вони у відповідь «це все не те, тут немає суспільного життя». То куди ви ходили в Україні, і яке у вас там було суспільне життя?
-
Разве Канаду можно сравнить с Украиной, я тут долго живу но уехал бы если бы война не шла. Помогайте донатами хотя бы по пару баксов своей армии, что бы когда разберётесь было куда возвращаться .