Ukrainian Ottawa
-
Доброго ранку ! Склалась така ситуація, що зараз лишилась без грошей, і немає за що купити продуктів. Якщо хтось зможе будь ласка позичте 300гривень або хто скільки може, я зможу повернути кошти 15-16 числа як тільки прийде виплата . Або якщо хтось знаходиться поблизу привезіть продуктів. Будь ласочка допоможіть🙏🏻
-
Вітаю🙂 Буду щиро вдячна за допомогу з пошуком роботи та житла🙌 Понад 10 років викладаю англійську мову, є автором мотиваційної книги "22 кроки до себе", маю досвід в торгівлі та готельному бізнесі, маю глибокі знання з психології та коучингу. Маю педагогічну та економічну вищу освіту. Буду вдячна за будь-яку інформацію та допомогу. Всіх благ🙌
-
После Харькова везде скучно и не красиво
-
Хочу в Одессу
-
Якось тут дівчина пропонувала свою машину для здачі тесту.
-
Если есть кредитка, то можно пойти в Avis и взять в аренду любую машину до 100 за день
-
Так поділіться. Що відвідати, на що подивитись.
-
Продам
-
Я як харківʼянин Вам кажу, прожив 10 років в Монреалі, був міліон разів в Торонто, мешкаю в Оттаві (Флоріда-Оттава ), так от - Оттава - це невелике місто, а Торонто - це велике село + спальні мікрорайони.
-
«не бачу» не значить «немає» .
-
Наш startup бізнес з архітектурного 3D дізайну потребує спеціаліста з маркетингу і sales, але оплату можемо запропонувати тільки у % з продажу.
-
привіт! цікавить питання сприводу роботи в Канаді. Наскільки складно знайти роботу 17-річному підлітку для заробітку на коледж/університет? а також яка ситуація з роботою для дорослих? буду вдячна за відповідь