Ukrainian Ottawa
-
привіт! цікавить питання сприводу роботи в Канаді. Наскільки складно знайти роботу 17-річному підлітку для заробітку на коледж/університет? а також яка ситуація з роботою для дорослих? буду вдячна за відповідь
-
А что организовывать, если сначала работу найти надо и потом только от нее отталкиваться, только так и всё, выбор не большой
-
так, там ціни дуже високі, я не знаю, як організувати це так, щоб мати можливість оплачувати навчання
-
Сложно но возможно думаю, но на колледж или универ, думаю будет очень сложно даже при зарплате до 30cad, но в 17 лет и сразу найти такую работу
-
Знайти роботу - взагалі не важко, особливо якщо дитина знає англійську. Назбирати на вуз, це вже залежить від вашої фінансової ситуації. Якщо умовно дитина не повинна вкладати у сімейний бюджет, то роки за 3 назбирає. Хоча так робити - точно не оптимальний варіант.
-
Если будет арендавать + покупать сам себе еду, не три года)
-
В мене є досвід в продажу більше 10 років і досвід просування власного інтернет-магазину. Напишіть мені в особисті подробиці вашого стартапу
-
Кто бегает в футбол !! Дайте знать спасибо !!! ⚽️
-
Доброго дня , можливо хтось знає де можна взяти машину в оренду довготривало або помісячно , щоб не за всі гроші світу. Маю канадське посвідчення водія
-
Добрий день , підкажіть чи хтось вже брав якимось чином довідку про відсутність судимості в Німеччині? Он лайн податись не можу, бо параграф 24 був вклеєний просто в паспорт . Яким чином можна її замовити , можливо є контакти?
-
Я бачила сідають в Торонто джип за 900-1000 доларів на місяць. Мені потрібна маленька машина , ну до 800 $ на місяць
-
не за всі гроші світу, це скільки на місяць?