Ukrainian Ottawa
-
в Оттаві 17 річному нема проблем, заробить і на коледж і на універ, роботи валом.
-
Не факт. Якщо платити за житло, то фіг вона що заробить в 17 років
-
car sharing or drive something else
-
донька після школи сама сплачує за своє навчання в ОттаваЮ, працює і вчиться на 90+ Все що потрібно це заплатити за перший рік 8К, а далі працюй і вчись. Житлом та усім решта забезпечена за рахунок батьків.
-
В цьому чаті чомусь неможливо надати посилання, вже три моїх повідомлення видалив бот. Шукайте по чату за словом "crisis", воно є вище.
-
Можливості з працевлаштування, Kanata. До уваги спеціалістів з Телекомунікацій, Мікроелектроніки, Оптиків, Інженерів мереж та стільникового зв'язку - компанія Renaissance Network Reinvent шукає спеціалістів в Kanata Research Park.
-
8k на рік? Вау, це ЮОттава якусь програму відкрила для українців, чи у вас резидентство/громадянство вже? Ну дуже дешево
-
Если ты учишься, ты можешь работать не больше 20 часов. Итого это тысяча- полторы. На колледж хватит, если за все остальное - транспорт, жилье, связь, еду платят родители. Если университет - без помощи родителей не обойтись.
-
Ну з цим я не погоджусь. кожен ВУЗ вирішує сам і здебільшого ціни не внутрішні. Я б сказав, що переважна більшість як раз навпаки - дають на загальних підставах, принаймні так було на початку року в Алгонкін. Тому і питаю
-
Но не везде. В Оттаве университет точно делает.
-
Для колледжа это норм. Для украинцев сейчас внутренние цены.
-
Доброго вечора , чи може хтось порекомендувати україномовних риєлторів ?
-
Она и нам и друзьям нашла дома
-
Я рекомендую Ольгу тоже
-
якйись час тут активно рекламували Ольгу Річер (вбийте в пошуку на каналі Richer).
-
Чи є контакти ?
-
Пробачте не заміт , дуже дякую гарного вечора вам !
-
ну написав же 😰
-
Підтверджую. Мій син отримав запрошення з Алгонкіна, 10 000 семестр. Ніяких знижок
-
Сейчас не один колледж или универ в Оттаве не дает скидку для украинцев
30 Jan 2023, 02:32
18760/28024
about 22 hours ago