Ukrainian Ottawa
-
очень очень понравился старый центр мне напомнил мой родной Львов
-
Порт та набережна, можно навіть на корабліку покататися. Біодом і планетарій, якби не зима, то ще ботанічний сад. Собор Нотр Дам де Монреаль. Музей історії та архітектури, там навіть україномовні екскурсії є, пані Галина проводить, але бажаючих багато, є лист очікування. Взагалі, довго писати)
-
Добрий вечір, так, роблять, подруга прилетіла пару тижнів тому, їй зробили дуже швидко
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Вітаю! В будь-якому міжнародному аеропорту роблять, бо ви маєте його отримати в першому аеропорту, де перетинаєте канадський кордон.
-
Добрий вечір усім ,я нещодавно прилетіла до Оттави ,зараз у пошуку роботи ,будь-якої, англійська початкова ,але я готова розглянути будь-які варіанти і пропозиції. Буду дуже вдячна ,якщо хтось відгукнеться, та щось запропонує. Дякую)
-
Добридень. перездаємо наш прекрасний будинок у Stittvileli 2500 3 кімнати та вітальня з кухнею. з 1.02, але є можливість заїхати раніше. чудовий господар будинку. за всіма подробицями пишіть особисті повідомлення. гарного дня
-
Доброго дня. Запрошую на уроки англійської мови. Ціна за годину 30$. Також роблю резюме відповідно до зразку 30$.
-
Вітаю! Ontario works, Randstad.
-
я не могу ссылки тебе накидать, их убирают из общего чата только в частное общение можно
-
работы достаточно и без заводов, или ты сварку по металлу хочеш ?