Ukrainian Ottawa
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста как обстоят дела с работой на стройке или любая низкоквалифицированая для ньюкамера с низким уровнем английского? Я так понимаю что климат в Оттаве по приятней чем условно в том же Виннипеге, Калгари. Стройки не закрываются зимой? Спасибо, хорошего дня!
-
Всем привет. Кто сталкивался с такой ситуацией, когда есть виза временной защиты и появилась возможность вклеить канадскую. Вопрос в том что будет ли действовать европейская виза и какие есть варианты?
-
youtu.be/Jj4zEKs3j7c
-
🇺🇦У зв'язку з війною в Україні багато українців переїхали жити в 🇨🇦Канаду за програмою підтримки від війни. Незнання тонкощів побутового життя в Канаді, незнання, як працює система освіти у школах Канади – залучають багатьох українців до розгубленості та панії. Адже українці переїхали разом із дітьми, яких треба влаштувати до шкіл. Щоб полегшити українцям проживання в Канаді, пропонуємо послухати наші вебінари про те, як працює канадська система освіти та у чому різниця від звичної системи освіти країн СНД. Порівняння систем освіти шкіл Канади та СНД. Наталія Терехова, ідеолог проекту "Освіта за кордоном" та представник компанії «ТерАсса», про порівняння двох шкільних систем освіти в СНД та Канаді. Вирізка з вебінару про освіту у Канаді зі Світланою, представницею Мохок Коледж (Mohawk College) у Канаді. Всім, хто готовий гідно представляти Україну на міжнародному просторі та навчатися у вузах Канади, ми говоримо: • Welcome to us, ласкаво просимо до нас! +380936964781 WhatsApp /Viber /Telegram
-
Спасибо всем огромное за помощь🙏
-
Стільки ж скільки і без CUAET, виключень немає. У когось пару років, у когось може і 10 років зайняти. Програми дуже різні, вимоги усюди різні. Але це точно не працює так ніби "пожив трохи - тримай PR". Деякі провінції при певних умовах в принципі майже нереальні.
-
оселедець "Матіас" ніби був у Duke foods
-
в лакомке есть селедка в банках, не знаю похожа на нашу или нет, но можете попробовать:)
-
В магазині польські продукти дуже дорога селедка
-
Ну желатин я і Loblaws купував)
-
Сейчас найду страничку в Инстаграме) Благодарю вас за ответ🙏