Ukrainian Ottawa
-
Добрий вечір усім ,я нещодавно прилетіла до Оттави ,зараз у пошуку роботи ,будь-якої, англійська початкова ,але я готова розглянути будь-які варіанти і пропозиції. Буду дуже вдячна ,якщо хтось відгукнеться, та щось запропонує. Дякую)
-
Добридень. перездаємо наш прекрасний будинок у Stittvileli 2500 3 кімнати та вітальня з кухнею. з 1.02, але є можливість заїхати раніше. чудовий господар будинку. за всіма подробицями пишіть особисті повідомлення. гарного дня
-
Доброго дня. Запрошую на уроки англійської мови. Ціна за годину 30$. Також роблю резюме відповідно до зразку 30$.
-
Вітаю! Ontario works, Randstad.
-
я не могу ссылки тебе накидать, их убирают из общего чата только в частное общение можно
-
работы достаточно и без заводов, или ты сварку по металлу хочеш ?
-
Добрий день. Мене звуть Женя, я прилітаю з чоловіком та донькою 2,5 роки 28 числа цього місяця. Ми шукаємо житло ( 3 кімнаии плюс вітальня) в Канаті, оттава .
-
Посмотрите маркетплейс или риелтор.ка)
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Маргарита пиши в гугл поисковике job for ukrainians in ottawa,
-
В security тоже можно работать надо только получить security guard licence и иметь боллее менее нормальный язык ,получить несложно девушек много работает здесь в security, заказывать никого ненадо смотреть и рапортовать в основном
-
В гостиница тоже меняют белье в номерах убирают
-
Когда ехала сюда , начиталась что работы нет , не берут на фул тайм . Платят минималку . Я работу искала , именно искала , дней 10, закидывала резюме , проходила онлайн собеседования . Ходила просто оставляла свои резюме . И по итогу было достаточно много предложений , я еще и выбирала , куда я пойду.
-
Украинцам повезло во время ковида когда небыло имиграции а Канаду и люди уходили на пенсию бэбибумеры и случился недостаток рабочей силы
-
Вітаю! Скажіть, будь, ласка, які у вас були пропозиції та що обрали?