Ukrainian Ottawa
-
В гостиница тоже меняют белье в номерах убирают
-
Когда ехала сюда , начиталась что работы нет , не берут на фул тайм . Платят минималку . Я работу искала , именно искала , дней 10, закидывала резюме , проходила онлайн собеседования . Ходила просто оставляла свои резюме . И по итогу было достаточно много предложений , я еще и выбирала , куда я пойду.
-
Украинцам повезло во время ковида когда небыло имиграции а Канаду и люди уходили на пенсию бэбибумеры и случился недостаток рабочей силы
-
Вітаю! Скажіть, будь, ласка, які у вас були пропозиції та що обрали?
-
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Дякую! На бармена це ж треба пройти курс і отримати сертифікат, так?
-
Скинь мне в личку инфу
-
То скам
-
Добрый день! Ищу себе первую машину в Канаде.Расмотрю любые варианты по цене 5-15k Cad и желательно с пробегом до 120k km.
-
Я купив у Saint-Jean-sur-Richelieu, і приїхав до Оттави. Наступного дня зробив safety і зареєстрував. Все. Єдиний момент що у Онтаріо обов'язково мати номери спереду і ззаду, а в Квебеку лише ззаду. То ж доведеться робити ще й спереду номер. Я попросив і вони мені в салоні безкоштовно зробили дірки і поставили рамку для номерів