Ukrainian Ottawa
-
Всім привіт☺️ Запрошую на манікюр/чистку жіночий/чоловічий та манікюр+покриття гель-лак. На даний момент напрацьовую швидкість. Зняття старого матеріалу+комбінований манікюр+покриття однотон-25$ (час виконання ~2 годин) Манікюр без покриття-15$ Знаходжуся в районі Centertow. Буду рада зустрічі з Вами🤗
-
Будьте обережні з оголошеннями про роботу. Перевіряйте наявність у компанії веб-сайту, поштової адреси, офісу, службових номерів телефонів. Повно шахраїв, які обіцяють високооплачувану роботу "досвід не потрібен" на чистій українській мові. За фотографією європейця на аватарі може бути нігерійський шахрай.
-
В Канаде есть вакансии работы в отелях 🇨🇦. Мужской пол Примечание: старше 28 лет. Обратите внимание, что вы являетесь гражданином Канады. Должен уметь читать и писать на базовом английском языке. Ищу нового работника.Если интересно,пишите.
-
/report
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Автосалони. А якщо мався на увазі сайт то autotrader
-
До станції далеченько від Оттави)))
-
Хто може допомогти порадою і самостійноподавався на новий стаді перміт дитині. Стаді перміт закінчився 02.12.2023 при заповнені анкети в графі термін перміту вказую цю дату і мені вибиває червоним і не дає через це зберегти документ. Не знаю яку я повинна вести дату