Ukrainian Ottawa
-
Тоді можливо до $1200
-
Добрий вечір! підкажіть, будь ласка, назви польських магазинів у Оттаві. За пошуком у Google Maps я не знайшла.
-
Дякую, зрозуміла
-
Тобто за послуги ріелтора платить орендодавець, вірно?
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Вітаю! Спочатку ви повинні сплатити штраф за порушення міграційного законодавства. Далі невідомо, чи дозволять вам взагалі подовжити стаді перміт. Краще було б звернутися до міграційного адвоката.
-
Не знаю вашої ситуації, чи подовжений у Вас паспорт, але остання дата, коли Ви могли самі це зробити, була 02.12. Моя Вам порада- Терміново! шукати або імміграційного консультанта, але краще вже адвоката, враховуючі свята. У Вас дуже мало часу залишилось.
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4149500015007050 Також є PayPal
-
Зовсім скоро новорічні свята!🎄✨ ⠀ Запрошую вас на художній онлайн майстер-клас. Разом з дитиною ми намалюємо чарівного дракона, символ 2024 року. Мене звуть Анастасія Кириченко, я – міжнародний педагог живопису та малювання. ⠀ Моє завдання у ці передноворічні дні – подарувати дітям відчуття казки та сприяти розвитку таланту. Зі мною дитина легко зробить перші кроки у творчості і, продовжуючи заняття, зможе підвищити свою майстерність. ⠀ Тривалість новорічного майстер-класу 2 академічні години. ⠀ Час підбирається індивідуально для кожного учасника! ⠀ Вік від 5 років ⠀ Набір відкритий, залишилося 15 місць до Нового року.
-
Всем привет 👋 Возможно знаете, где сейчас требуются волонтёры, можно подобрать удобный график и не нужны справки о несудимости. P.S. В идеале приют для животных (Petsmart не подходит, там заключают контракт минимум на год).
-
Добрий день. Підкажіть де можна замовити торт дитині на день народження? Або може хтось випікає самостійно!
-
Home Brokerage пропонує недорогі квартири в грудні та січні
-
Вітаю. З 1-го лютого 2024 року (оплачено до 1 квітня 2024 року) звільняється наша двох кімнатна + мезоніт (другий поверх з виходом на терасу). Розташування Плато, Гатіно. Договір до 1 жовтня 2024 року, ціна 1976 доларів (все включено: вода, світло, опалення, інтернет; крім паркінгу (на вулиці 65$/міс, в підземному паркінгу 100$/міс.) У квартирі є: плита/духовка, посудомийка, холодильник, пральна машина та сушарка. На другому поверсі BBQ із підключеним газом. Один кондиціонер на другому поверсі, другий у районі кухні. Меблів нема. У самому комплексі: басейн, джакузі, спортзал (з дитячою кімнатою відпочинку), ТВ-зона для гольфу, йога, лазня, зони BBQ на даху та біля басейну. У підземному паркінгу є мийка самообслуговування для авто, дуже зручно, особливо взимку, збиваю бруд після кожної поїздки. Біля комплексу: великий дитячий майданчик, бібліотека, кафе/ресторани, зона прогулянки з фонтаном. Поряд як мінімум дві школи. Кому цікаво, пишіть в приват, ми виїжджаємо, потрібно переукласти договір. Після закінчення договору (1 жовтня 2024 року) його можна буде продовжити за тією самою ціною +5% (закони Квебеку). Бонус для нових власників: круглий дерев'яний стіл, пару стільців, кімнатні квіти, виїзний маленький мангал, кухонне начиння, матрац двох спальний та два односпальні (матраци 4-х місячні), дрібний інструмент (викрутки, плоскогубці, пилка та ін.). У двох кілометрах Валмарт, Провіго, Супер С, ІГА, Вінерс, Канадіан Тайр, Доларама, Максі та Кінотеатр. Район спокійний, галасливих не зустрічали. Розв'яка до мосту через Оттаву зручна, навіть у два напрямки