Ukrainian Ottawa
-
Якого віку дитина? Школярам в школах роблять
-
Я звичайно не мати, досвідчені дівчата мабуть поділяться інформацією. Але є такий додаток CANImmunize, це офіційний державний додаток з питань вакцинації. Туди можна завантажити ваші вакцини отримані в Україні. Таким чином ви передасте інформацію в реєстри. Взагалі інформацію по вакцинах можна отримати у фармацевтів навіть в таких аптеках як Rexall, Shoppers Drugmart та інших. Ну і у свого сімейника, але в аптеках - це буде швидше. От наприклад глянув які вакцини додаток пропонує на 12 місяців
-
HOTEL INTERVIEW!!!!! Position Available now Hotel advertising assistant and and Hotel Occupancy rate Assistant (start as soon as tomorrow!) Base salary CAD 1,800 - CAD 3,500 (excluding bonuses) Age : 22 to 69 years olds GREAT FOR ADULT No Experience Needed! Must be live in CANADA 🍁 If you interested please send me direct message
-
Так роблять, так здається безкоштовно (робили від ковіду і грипу)
-
Вітаю! У мене є запитання щодо підтвердження канадського досвіду роботи під час навчання за кордоном. Можливо, хтось має таку саму ситуацію. Буду вдячна за допомогу! Я маю open work permit (CUAET) і працюю full-time у Канаді з 02/2023 до теперішнього часу. Крім того, я дистанційно навчалась на магістратурі в університеті в Україні, який закінчила 06/2023. Форма навчання – денна (full-time), як вказано у додатку до диплома. Але фактично занять через війну не було і ми навчалися самостійно. Отже, періоди роботи та навчання перетинаються. Який варіант (YES чи NO) мені вибрати для наступного запитання під час заповнення канадскього досвіду роботи в профілі Express Entry? Питання: Studying full-time while doing this job? A person must be in class at least 15 hours per week during the academic year to be considered full-time. This includes any period of training in the workplace that is part of the study program. Наскільки я розумію, якщо я виберу «YES», я не пройду за програмою CEC (Canadian Experience Class) і не отримаю CRS бали за канадський досвід роботи у Express Entry pool. Однак я не впевнена, чи full-time study в цьому контексті стосується лише навчання в канадських університетах за study permit чи також і в університетах за кордоном.
-
Привіт , печу пиріжки на замовлення , можна замовити на П’ятницю . Пишіть в приват . Ціни від 1.5$ до 2$ . Оттава
-
Добрий вечір! Цікавить питання як отримати довідку про несудимість з Ізраїлю. Можливо хтось отримав? Є питання.
-
Я онлайн подавав на отримання довідки зі Швейцарії через офіційний сайт державний . Гадаю що з Ізраїлем так само - подайте онлайн і отримуйте на електронну пошту pdf . Також окрім онлайн заявки треба було надіслати заявку ще й звичайним паперовим листом - ціна питання 3$ . Довідку pdf надіслали через два тижня .