Ukrainian Ottawa
-
Вітаю! У мене є запитання щодо підтвердження канадського досвіду роботи під час навчання за кордоном. Можливо, хтось має таку саму ситуацію. Буду вдячна за допомогу! Я маю open work permit (CUAET) і працюю full-time у Канаді з 02/2023 до теперішнього часу. Крім того, я дистанційно навчалась на магістратурі в університеті в Україні, який закінчила 06/2023. Форма навчання – денна (full-time), як вказано у додатку до диплома. Але фактично занять через війну не було і ми навчалися самостійно. Отже, періоди роботи та навчання перетинаються. Який варіант (YES чи NO) мені вибрати для наступного запитання під час заповнення канадскього досвіду роботи в профілі Express Entry? Питання: Studying full-time while doing this job? A person must be in class at least 15 hours per week during the academic year to be considered full-time. This includes any period of training in the workplace that is part of the study program. Наскільки я розумію, якщо я виберу «YES», я не пройду за програмою CEC (Canadian Experience Class) і не отримаю CRS бали за канадський досвід роботи у Express Entry pool. Однак я не впевнена, чи full-time study в цьому контексті стосується лише навчання в канадських університетах за study permit чи також і в університетах за кордоном.
-
Привіт , печу пиріжки на замовлення , можна замовити на П’ятницю . Пишіть в приват . Ціни від 1.5$ до 2$ . Оттава
-
Добрий вечір! Цікавить питання як отримати довідку про несудимість з Ізраїлю. Можливо хтось отримав? Є питання.
-
Я онлайн подавав на отримання довідки зі Швейцарії через офіційний сайт державний . Гадаю що з Ізраїлем так само - подайте онлайн і отримуйте на електронну пошту pdf . Також окрім онлайн заявки треба було надіслати заявку ще й звичайним паперовим листом - ціна питання 3$ . Довідку pdf надіслали через два тижня .
-
We’re hiring for the following positions Full-Time/Part-Time Hotel Reservation Assistant and Hotel data analyst (Start as soon as now!) Great For Retirees and above 25 years No Experience Needed! We Train! Bonuses! Paid Weekly via Direct Deposit / Bank depending on your choice Full Benefits. Message me for more info!!
-
Кто хочет работу в Канаде, мне нужно (10 сотрудников) как можно скорее. Должно быть, живет в Канаде!!
-
Home Brokerage пропонує недорогі квартири в грудні та січні
-
Fresco
-
Делали прививку в in person clinic Priya Medical Center, там у доктора спросите какая вам нужна по местным планам