Ukrainian Ottawa
-
Home Brokerage пропонує недорогі квартири в грудні та січні
-
Fresco
-
Делали прививку в in person clinic Priya Medical Center, там у доктора спросите какая вам нужна по местным планам
-
Мы принимаем на работу сотрудников на следующие должности Полный рабочий день/частичная занятость Удаленный ассистент по рекламе в отелях и ассистент по коэффициенту заполняемости отелей (Начало работы уже сейчас!) Требования; Возраст от 25 лет и выше. Наличие гибкого графика работы 1-2 часа в день! Должен проживать в Канаде. Опыт работы не требуется! Мы обучаем! Бонусы! Оплачивается еженедельно через прямой депозит / банк в зависимости от вашего выбора Полные льготы. Пожалуйста, напишите мне для получения дополнительной информации!
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Скаргу надіслано
-
Пользователей, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать арабские символы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
БЕЗКОШТОВНОМИЙ ВЕБІНАР З ПРОГРАМУВАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ! ПОСПІШАЙТЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ! Мене звати Анна, я працюю в українській IT-компанії. Маю цікаву пропозицію для Ваших дітей віком від 5 до 17 років.🙂 Зараз великою проблемою є те, що діти багато часу проводять за іграми та в тіктоці Рішення цієї проблеми - завітати до нас на БЕЗКОШТОВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ВЕБІНАР з програмування і не тільки Метою нашого вебінару є: - показати, що час за гаджетами можна провести з користю, створюючи власні ігри, програми або 3D анімації ☺️ - продемонструвати, що програмування не є чимось складним, а головним є правильна побудова навчання. - відволікти від рутини сьогодення та зарядити гарним настроєм. Давайте разом відкриємо унікальний IT світ😊 ПОСПІШАЙТЕ Якщо бажаєте взяти участь Пишіть "+" в особисті повідомлення. Кількість місць обмежена