Ukrainian Ottawa
-
А можна детальніше яких саме клієнтів у вас велика база? І в чому ваші умови найкращі? Та хоча б адресу майданчика дайте, щоб подивитись що у вас є
-
За цією адресою автомайданчиків нема (це якщо ви мали на увазі Гатіно). Ви все ще вважаєте, що обрали правильну стратегію продажів, шановний?
-
Не вдається вам поки що створити враження респектабельного продавця 😁
-
Гадаю більшості в цьому чаті
-
Ну вибачте, ми от в Оттаві такі противні
-
Добрый день Подскажите пожалуйста кто нибудь где посмотреть список профессий которые подходят для получения пр?
-
Ontario (крапка) ca для початку. З великою ймовірністю краще звернутись до іміграційного консультанта
-
Наберіть в пошуку "Ontario’s Express Entry Skilled Trades stream". На цьому сайті буде описана вся програма включно зі списком NOC кодів професій, які приймають участь.
-
Люди, у вас є такий самий доступ до інтернету, як і в Олега. Я не розумію, чому так важко, щось пошукати самому. Все ж є у відкритому доступі...
-
Я роблю знижку на те, що не всі знають англійську, не всі мають навички роботи з комп'ютером, не всі вміють гуглити. Але ви праві, я також здебільшого шукаю відповіді в тому ж самому інтернеті, якщо таке питання цікавить і мене самого.
-
Честно, я наче не тупа, але відкриваю ці всі штуки і мозок відключається, не хоче розуміти це все… тому для себе відкладаю до отримання досвіду, здачі англійської і тоді візьму консультанта, бо аж до істерики…
-
Можливо… я поки не готова мабуть то все читати… мій ментальний стан не дозволяє))))