Ukrainian Ottawa
-
Честно, я наче не тупа, але відкриваю ці всі штуки і мозок відключається, не хоче розуміти це все… тому для себе відкладаю до отримання досвіду, здачі англійської і тоді візьму консультанта, бо аж до істерики…
-
Можливо… я поки не готова мабуть то все читати… мій ментальний стан не дозволяє))))
-
Я не можу поїхати в вншу, я не обирала провінцію, я ж знайшла держроботу і в контракті було жити не більше ніж 124 км від офісу. Я вчений, може це мені трохи допоможе. Але поки що в мене як і в інших 20 українців котрих взяли до нас тимчасові контракти (2 роки). Тому так, зараз почну готуватись до екзамену. А там буду дивитись
-
До речі, в січні буде подаватися петиція від активних громадян щодо надання українцям льотного стріму для іміграції. Треба буде всім нам трохи створити хайпу в соц.мережах та серед знайомих канадців
-
Там з наскоку і не вийде. Взагалі Онтаріо - одна з найскладніших провінцій для отримання PR. Найпростіший і найшвидший шлях - Express Entry, та сама бальна система. Але вже багато років її окупують міжнародні студенти. Вони молоді, знають англійську, мають бали за канадську освіту, а ще й канадський досвід роботи (оскільки отримають ворк перміти після закінчення вузу). Тому так, обійти цих людей можна отримавши додаткові 600 балів підтримки від провінції. І от тут вступають в силу програми, по яких та сама провінція готова надати вам додаткові бали. Нажаль для багатьох тут також досить мало варіантів. Професії, які провінція шукає, це будівельники, сільськогосподарські професії, оператори різного устаткуванн, айтішники. Дуже легкий варіант (в плані швидкості узгодження і невибагливості до балів) - це вивчити англійську і французьку на рівень CLB 7 (окрім того, що як його блін вивчити на 7). Тому насправді для багатьох варіант - це їхати в іншу провінцію, де канадський досвід практично з будь-якої професії стане приводом для отримання номінації від провінції (ті самі +600 балів). Ну от якось так, в 2 словах. Просте питання, "а яка професія дозволить отрмати PR" саме по собі не має сенсу, бо все трохи складніше.
-
Без англійської звичайно майже жодна програма не працює, але все ж таки рекомендував би абсолютно усім отримати первісну консультацію у консультанта (а може і не одного), щоб дізнатись свій шлях. Вам успіхів.
-
Згодна на всі 100, у консультантів більше досвіду
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Я шукаю чудову дитину💕це була б чесна та надійна людина, з якою я міг би поділитися своїми думками та почуттями, хтось, хто б приділяв мені увагу та в обмін на вашу здобич та підтримку, на кого я міг би покластися, коли я емоційно внизу, а також залишати мою компанію, як найкращі друзі, і вірю, що я подбаю про її потреби, рахунки, орендну плату та виплачу їй щотижневу допомогу, також візьміть свою картку 🥰😍. і немає надсилання зображень оголеного тіла, сексуального характеру, секстингу чи будь-якого іншого сексуального характеру❌ Будь ласка, надішліть мені повідомлення, якщо вас це цікавить?
-
Щеплення в Дію Без предоплат C O V I D Пишите
-
ДОБРОГО ВЕЧОРА ХТО МОЖЕ ПІДСКАЗАТИ ЧИ ДАЮТЬ ЗАРА БЕЗКОШТОВНО ГОТЕЛЬ ПО ПРИЛОТУ У ТОРОНТО
-
Місяць тому дали без проблем.