Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня. Продаю кавоварку у зв’язку з переїздом в інше місто. 75 дол, можливий торг. У користуванні була близько 6 міс, працює чудово
-
шукаю кількох співробітників готелю📌 Асистент за сумісництвом -Базова зарплата CAD 1800 - CAD 3500 Для обмеженого місця в Канаді - Ранкова зміна -Пообідня зміна - Досвід роботи не потрібен (проходить навчання) Якщо ви зацікавлені, будь ласка, повідомте мені Примітка _ Потрібна базова англійська
-
Добрий вечір! Ми шукаємо домогосподарку для нашої родини. У нас троє дітей, наймолодшому - 1 рік. Завдання включатимуть прибирання двічі на тиждень та, за можливістю, приготування їжі. Оплата обговорюватиметься індивідуально. Будемо вдячні за відгуки та рекомендації!
-
❗До уваги батьків ❗ Наша онлайн школа програмування оголошує набір на курс "Python" для дітей від 12 до 17 років. Що чекає вашого малюка? 🤔⁉️: 💜 Вивчення однієї з найпопулярніших мов програмування - Python 🤩 💜 Освоєння навичок написання коду, складання алгоритмів, анімації зображень 💜 Здатність вашої дитини створювати власні веб-сайти, програми та браузерні розширення 😊😍 💜 Розробка власного портфоліо та підтримка у взятті перших замовлень 🌟 ❗️ Кількість місць обмежена, тож не втрачайте час! ❗️ Якщо ви зацікавлені, напишіть слово "ПАЙТОН" у особисті повідомлення, і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ПРОБНЕ заняття у подарунок 🎁. Реєстрація вже відкрита ☺️
-
Доброго дня, чи працює хтось в Оттаві хендіменом і чи може підсказати с першими кроками котрі треба зробити ? Я сам з інструментом знайомий, багато чого робив, єлектріка, сантехніка. Хотів би спробувати, але не знаю які кроки робити
-
Які ознаки спаму хто тут бачить?
-
Я ще не отримала gfull просто хочу морально готуватись