Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 65.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sobchenko
    wrote on last edited by
    Я ще не отримала gfull просто хочу морально готуватись
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sobchenko
    wrote on last edited by
    О, розкажіть хтось, ось якщо брати вживане авто в кредит який розмір першого внеску, чи він є, чи може можна без?
    1 Reply Last reply
    0
  • t591454293T Offline
    t591454293T Offline
    Anna🌙
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка хтось був на цьому тижні у посольстві України? Як наразі попасти на прийом, якщо онлайн запис на сайті не працює. Буду вдячна за відповідь!
    1 Reply Last reply
    0
  • t465832130T Offline
    t465832130T Offline
    Anita Stasyshyn
    wrote on last edited by
    Рік тому прилетіла наша Бабця прилетіла у Канаду до нас ) оскільки залишилась сама в Україні 😢 Довго ми її вмовляли щоб вона до нас приїхала, але марно , допоки в один день не сказала «добре ,але хіба на пів року» Важко тут їй було все чуже ,щей ненашою мовою , просилась додому , плакала , то летіла то не летіла, хотіла вмирати дома… мабуть всім знайомо ці слова старшої людини) Одного разу наші місцеві роботодавці , сказали що у них є ферма , і ми можемо просто поїхати подивитися, як виглядають місцеві ферми) Бабця таку можливість звісно не проґавила , накупила молока для родини ,а у нас вона велика , і вирішила що робитеме сир та сметану , з фразою «хоть щось для вас зроблю», ми звісно тішились , що бабця найшла собі заняття , але чисто фізично всю ту продукцію зʼїсти нам було нереально, тому ми пішли до нашої церкви і роздали прихожанам, і знаєте що??? У бабці зʼявилися замовлення 🥹 Яка вона щаслива була просто неописати , вже про повернення в Україну не було і мови ( Оскільки наш приріст клієнтів збільшився , її донька зараз допомагає та частує всіх домашнім сиром сметаною ❤️ Оскільки до Оттави нам 2годинки їзди , а бажаючих доволі багато , ми готові до вас приїхати) та також почастувати вас ,Власно руч зробленим сиром та сметанкою 😘❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t465832130T Offline
    t465832130T Offline
    Anita Stasyshyn
    wrote on last edited by
    Друзі привіт) хочу поділитися тут історією про бабусю)
    1 Reply Last reply
    0
  • t465832130T Offline
    t465832130T Offline
    Anita Stasyshyn
    wrote on last edited by
    Рік тому прилетіла наша Бабця прилетіла у Канаду до нас ) оскільки залишилась сама в Україні 😢 Довго ми її вмовляли щоб вона до нас приїхала, але марно , допоки в один день не сказала «добре ,але хіба на пів року» Важко тут їй було все чуже ,щей ненашою мовою , просилась додому , плакала , то летіла то не летіла, хотіла вмирати дома… мабуть всім знайомо ці слова старшої людини) Одного разу наші місцеві роботодавці , сказали що у них є ферма , і ми можемо просто поїхати подивитися, як виглядають місцеві ферми) Бабця таку можливість звісно не проґавила , накупила молока для родини ,а у нас вона велика , і вирішила що робитеме сир та сметану , з фразою «хоть щось для вас зроблю», ми звісно тішились , що бабця найшла собі заняття , але чисто фізично всю ту продукцію зʼїсти нам було нереально, тому ми пішли до нашої церкви і роздали прихожанам, і знаєте що??? У бабці зʼявилися замовлення 🥹 Яка вона щаслива була просто неописати , вже про повернення в Україну не було і мови ( Оскільки наш приріст клієнтів збільшився , її донька зараз допомагає та частує всіх домашнім сиром сметаною ❤️ Оскільки до Оттави нам 2годинки їзди , а бажаючих доволі багато , ми готові до вас приїхати) та також почастувати вас ,Власно руч зробленим сиром та сметанкою 😘❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t262844392T Offline
    t262844392T Offline
    s soyka
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хто знає в яких магазинах можна купити самовчитель з французької? В ідеалі на укр, але інгліш теж підійде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslan
    wrote on last edited by
    В книжкових магазинах бачив. Але, собі я б замовив в неті
    1 Reply Last reply
    0
  • t5149395248T Offline
    t5149395248T Offline
    Светлана Шломина
    wrote on last edited by
    Може я назву не так пишу,такі надувні подушки
    1 Reply Last reply
    0
  • t5149395248T Offline
    t5149395248T Offline
    Светлана Шломина
    wrote on last edited by
    Доброго вечора,може хтось підкаже,яка назва місця в Гатіно де є тюбінг,там пропонували зустрічати новый рік. Шукаю по картах та щось не дуже виходить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ravish Luck
    wrote on last edited by
    📑 Переклади та легалізація документів🇺🇦🇨🇦 ✅Допоможемо вам з перекладами з будь-якої мови для: 🇨🇦 Імміграції 🇨🇦 Освіти 🇨🇦 Водіння 🇨🇦 Роботи та будь-яких інших потреб. 📱343 5736535
    1 Reply Last reply
    0
  • t623640419T Offline
    t623640419T Offline
    Liza
    wrote on last edited by
    Доброго вечора . Можливо хтось знає чи можна в Канаді десь здати крок , щоб не їхати в Україну здавати?
    1 Reply Last reply
    0
  • t641137959T Offline
    t641137959T Offline
    Светлана
    wrote on last edited by
    Добрый день) Хотела бы встретить людей, которые работали на сезонных работах на фермах 'Оттава и окрестности. 📣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Maryna Mikhonova
    wrote on last edited by
    Якщо треба паспорт забрати то можна без запису. Якщо оформлювати то є кілька варіантів, наприклад через дію або банк.Фізично прийти та записатися не варіант, не запишуть..
    1 Reply Last reply
    0
  • t45129492T Offline
    t45129492T Offline
    Трипутень Оксана
    wrote on last edited by
    Онлайн запис працює, просто дуже складно зловити слот. На сайті пропонують записатися в чергу і коли з'являться місця, вони повідомлять про це електронною поштою. Але за півтора місяця мені ніхто нічого не повідомив і не запропонував. Тому я продовжувала ловити слоти. Вдалося взяти слот у Торонто.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    нічого не блокується, все працює. Але співробітники Service Ontario просять повідомити їх після отримання нового ворк перміту. Можливо десь в базах даних вони вносять необхідні зміни.
    1 Reply Last reply
    0
  • t591454293T Offline
    t591454293T Offline
    Anna🌙
    wrote on last edited by
    Дякую! А є якийсь конкретний час коли вони виставляють слот? Чи ви кожну годину перевіряли?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, я вірно розумію, що з отриманням нового ворк перміту я повинна поміняти SIN і Health карту🤔,хоча, Health картою я вчора користувалась все працює. Я знімала обмеження з ворк перміту.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Щиро дякую Вам за відповідь 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t45129492T Offline
    t45129492T Offline
    Трипутень Оксана
    wrote on last edited by
    Я перевіряла слоти і в Оттаві і Торонто на початку кожної години на двох пристроях одночасно. Вдалося взяти слот о 18ч.03хв. наступного тижня. Тож не знаю, яка у них логіка. Хтось писав, що о 17:00, хтось, що о 20:00 вони з'являються. Але в мене вийшло в інший час.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags