Ukrainian Ottawa
-
Я перевіряла слоти і в Оттаві і Торонто на початку кожної години на двох пристроях одночасно. Вдалося взяти слот о 18ч.03хв. наступного тижня. Тож не знаю, яка у них логіка. Хтось писав, що о 17:00, хтось, що о 20:00 вони з'являються. Але в мене вийшло в інший час.
-
Оттава
-
Вітаю ! Допоможіть порадою хто стискався . Ситуація наступна : в червні отримав від банку BMO кредитну картку з лімітом відразу 5000$ мені як раз треба було майже всю суму витратити на ремонт коробки в авто . Я розрахувався цією кредиткою , все ок . За пів роки пропустив в строк пару місячних обов’язкових платежів , потрохи картку поповняв - знов витрачав , короче весь час тримався десь в районі 5 к (тобто ліміт на 0) . Ось на минулому тижні вирішив закрити більше кредиту , і поклав на картку 1100$ . Тож 5000$ ліміт залишився , доступний кредит 1100$ . Баланс 3900$ . І все ок . І тут раптово в понеділок банк зменшує ліміт на 500$ і залишає мені 4500$. Звісно що баланс стає 600$ . А я розраховував на ці гроші і тепер не вистачає на оренду квартири . Прийшов у відділення мені сказали телефонувати на гарячу лінію бо вони не в курсі чому так . На гарячій лінії також нічого не пояснили конкретного : тіпа ну це може кредитний рейтинг бла бла . Турбує питання таке - якщо я знов покладу гроші на картку 2000$ вони що знов знизять кредитний ліміт ?! Бо я на них розраховую , а вони навпаки забирають гроші . Як краще бути ? І як повернути тобто збільшити ліміт знов ?
-
у них написано, що один слот для однієї людини. Можливо, у консульстві підуть назустріч та оформлять двох. Але цього не можна сподіватися.
-
Яйкс. Це найгірший сценарій роботи з кредиткою - використати весь баланс та пропустити пару обов'язкових платежів. Можна спробувати відкрити нову кредитку в іншому банку для оплати ренти на зараз. Але найкраще - це знайти собі додаткову роботу поки вся кредитна лінія не буде виплачена в нуль. У тебе кредитний рейтинг летить зараз під три чорти і в майбутньому можуть виникнути проблеми з орендою або кредитом на авто. Ще нічого страшного не сталося, але краще вже почати потроху вибиратися з цієї кредитної ями
-
нова кредитка тільки прискорить падіння кредитного рейтингу.
-
можна, але це буде розцінюватись як зняття готівки з відповідною комісією
-
Привіт. А підкажіть чи є резон гривні переводити в долари на картку банку чи залишити гривні і витрачати гривні по курсу? Бо щось я не можу зрозуміти 🤔
-
Приват