Ukrainian Ottawa
-
Яйкс. Це найгірший сценарій роботи з кредиткою - використати весь баланс та пропустити пару обов'язкових платежів. Можна спробувати відкрити нову кредитку в іншому банку для оплати ренти на зараз. Але найкраще - це знайти собі додаткову роботу поки вся кредитна лінія не буде виплачена в нуль. У тебе кредитний рейтинг летить зараз під три чорти і в майбутньому можуть виникнути проблеми з орендою або кредитом на авто. Ще нічого страшного не сталося, але краще вже почати потроху вибиратися з цієї кредитної ями
-
нова кредитка тільки прискорить падіння кредитного рейтингу.
-
можна, але це буде розцінюватись як зняття готівки з відповідною комісією
-
Привіт. А підкажіть чи є резон гривні переводити в долари на картку банку чи залишити гривні і витрачати гривні по курсу? Бо щось я не можу зрозуміти 🤔
-
Приват
-
У этому я уже привыкла к цифрам 🙈 уже почти год тут. Просто сейчас стал вопрос о переводе большой суммы и я задумалась. Но точно не хочу их светить на канадской карте
-
Зависит от способа перевода. Если знаете как перевести в+ то ещё можно. Но по сути перевод на канадскую карту будет считаться доходом за который потом надо будет отчитаться. Оно вам надо? Легче просто пользоваться картой с автоконвертацией. Только не теряйте сознание от цифр. Это первое время выгоняет в депрессию
-
Если деньги на карте то просто платите картой, тау будет выгодно
-
Лето-осень 2023 - точно можно было снимать Раз в неделю и плюс общий лимит трат - 100 тыс. гривен в месяц
-
Каждую неделю