Ukrainian Ottawa
-
50 тыс, все верно, 4 недели по 12500
-
!! Привет всем!!! Мы ищем только 30 новых членов команды для ассистента по рекламе в отеле и ассистента по заполняемости отеля. Хорошая зарплата и не требуется опыт работы. ПРИВЕТСТВУЕТСЯ: от 22 до 69 лет Начните как можно скорее !!! Должны проживать в Канаде! Рабочий контент прост в освоении и не сложен. Если заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной и отправьте мне прямой PM.
-
Привіт. Ви тут згадали важливий момент - зарахування грошей на канадську карту, і те, що потім за ці гроші треба буде відзвітувати. Я півроку роблю переводи на свій канадський рахунок грошей з польської карти, щоб платити за житло, бо ще не маю місцевих зарахувань. Як я буду змушений відзвітувати за ці гроші?
-
У Канади з Україною (як і з багатьма іншими країнами підписаний договір (tax treaty) про унеможливлення подвійного оподаткування. Тобто ваша зарплата, отримання в Україні не оподатковується в Канаді, але буде враховуватись при розрахунках податків вже в Канаді. Тому насправді неважливо, кладете ви зняті з української картки на канадську кошти чи так кешем і витрачаєте, про всі доходи поза Канадою доведеться звітувати, всі накопичення - підтвердити.
-
Дякую, Олег, мова не про український, а про польський банк, але як я розумію принцип той же. Це в теорії. А як на практиці? Ті, хто вже звітував, як ви звітували про переводи з-за кордону. Я чув про якісь ліміт в 30к, але не певен, де він застосовується і які вимоги. Якщо серед нас є толковий бухгалтер, буду радий співпраці в цьому питанні.
-
В Канаді теорія з практикою мало розходиться, принаймні в тому що стосується податків. Зараз зкину вам в приват посилання саме на такий tax treaty між Канадою та Польщею. Досвід також підтверджений знайомим бухгалтером, який в Канаді вже 2 роки і податки тут звітував. Так, є сумми, які взагалі неоподатковуються, але там майже всі кейси стосуються того, що ви в Канаді або не працювали зовсім, або працювали настільки мало, що проходите взагалі по 0% податку. Взагалі то на пальцях ми тут багато до чого можемо договоритись, важливо розуміти всю ситуацію вашого питання і краще за все звернутись в податкову клініку, щоб отримати консультацію.
-
своєчасна оплата по 2 кредитках не покращує рейтинг в порівнянні зі своєчасною оплатою по 1 кредитці. Але наявність багатьох кредитних ліній впродовж довгого часу позитивно впливає на рейтинг. Відкриття ж новго кредиту завжди короткостроково кредитний рейтинг знижує, тому що в формулі йде калькуляція кількості кредитних рахунків і строку їх дії. Плюс перед відкриттям нової картки по вам зроблять запит у кредитне бюро, а це теж знижує рейтинг Нова кредитка має нульовий строк дії і це на деякий час знизить рейтинг.
-
Саме цей знайомий бухгалтер радив йти у податкову клініку 🙂 Він сам у Манітобі, і каже що різниця у провінційних податках - це вже привід, щоб досвід інших людей на себе не поширювати.
-
Оп:) якраз пішла перевіряти свій кредитний ліміт, а він знизився так нормально, не змогла дочекатися поки хтось там трубку підняти, бо завжди плачу вчасно і всю суму яку витратила. А тут ви написали, яка може бути причина, а я і правда відкрила ще кредитку, але вона нульова- місяць назад десь і ще не платила)) Тепер буду мати на увазі😉щиро вдячна))