Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t369964452T Offline
    t369964452T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Та даже продукты 1,5% по сегодняшнему дню это большой бонус. Тем более если там большая сумма
    1 Reply Last reply
    0
  • t369964452T Offline
    t369964452T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Там вообще сладко по % если тратить по категориям
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    50 тыс, все верно, 4 недели по 12500
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Amelia Jully
    wrote on last edited by
    !! Привет всем!!! Мы ищем только 30 новых членов команды для ассистента по рекламе в отеле и ассистента по заполняемости отеля. Хорошая зарплата и не требуется опыт работы. ПРИВЕТСТВУЕТСЯ: от 22 до 69 лет Начните как можно скорее !!! Должны проживать в Канаде! Рабочий контент прост в освоении и не сложен. Если заинтересованы, пожалуйста, свяжитесь со мной и отправьте мне прямой PM.
    1 Reply Last reply
    0
  • t369964452T Offline
    t369964452T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Мне лично сложно ответить так как сама ещё не подавала налоговую декларацию. Приехали в этом году. Поэтому к сожалению сложно ответить. Скорее всего это будет как доход полученный за пределами страны и как-то отдельно оформленный
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Мабуть питання не тільки до Насті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Привіт. Ви тут згадали важливий момент - зарахування грошей на канадську карту, і те, що потім за ці гроші треба буде відзвітувати. Я півроку роблю переводи на свій канадський рахунок грошей з польської карти, щоб платити за житло, бо ще не маю місцевих зарахувань. Як я буду змушений відзвітувати за ці гроші?
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    У Канади з Україною (як і з багатьма іншими країнами підписаний договір (tax treaty) про унеможливлення подвійного оподаткування. Тобто ваша зарплата, отримання в Україні не оподатковується в Канаді, але буде враховуватись при розрахунках податків вже в Канаді. Тому насправді неважливо, кладете ви зняті з української картки на канадську кошти чи так кешем і витрачаєте, про всі доходи поза Канадою доведеться звітувати, всі накопичення - підтвердити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t335031685T Offline
    t335031685T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    А мені казали, якщо будуть оплати по двох кредитках, то це позитивно впливає на кредитну історію. Якщо все вчасно платити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Дякую, Олег, мова не про український, а про польський банк, але як я розумію принцип той же. Це в теорії. А як на практиці? Ті, хто вже звітував, як ви звітували про переводи з-за кордону. Я чув про якісь ліміт в 30к, але не певен, де він застосовується і які вимоги. Якщо серед нас є толковий бухгалтер, буду радий співпраці в цьому питанні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    В Канаді теорія з практикою мало розходиться, принаймні в тому що стосується податків. Зараз зкину вам в приват посилання саме на такий tax treaty між Канадою та Польщею. Досвід також підтверджений знайомим бухгалтером, який в Канаді вже 2 роки і податки тут звітував. Так, є сумми, які взагалі неоподатковуються, але там майже всі кейси стосуються того, що ви в Канаді або не працювали зовсім, або працювали настільки мало, що проходите взагалі по 0% податку. Взагалі то на пальцях ми тут багато до чого можемо договоритись, важливо розуміти всю ситуацію вашого питання і краще за все звернутись в податкову клініку, щоб отримати консультацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Так, мій кейс - це саме відсутність працевлаштування та прибутку в Канаді зовсім. Ваш знайомий/знайома бухгалтер надає послуги? Якщо так, прошу поширити контакт.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    своєчасна оплата по 2 кредитках не покращує рейтинг в порівнянні зі своєчасною оплатою по 1 кредитці. Але наявність багатьох кредитних ліній впродовж довгого часу позитивно впливає на рейтинг. Відкриття ж новго кредиту завжди короткостроково кредитний рейтинг знижує, тому що в формулі йде калькуляція кількості кредитних рахунків і строку їх дії. Плюс перед відкриттям нової картки по вам зроблять запит у кредитне бюро, а це теж знижує рейтинг Нова кредитка має нульовий строк дії і це на деякий час знизить рейтинг.
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Саме цей знайомий бухгалтер радив йти у податкову клініку 🙂 Він сам у Манітобі, і каже що різниця у провінційних податках - це вже привід, щоб досвід інших людей на себе не поширювати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Бачу що це податкова консультація. Існує в Манітобі саме.
    1 Reply Last reply
    0
  • t335031685T Offline
    t335031685T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Оп:) якраз пішла перевіряти свій кредитний ліміт, а він знизився так нормально, не змогла дочекатися поки хтось там трубку підняти, бо завжди плачу вчасно і всю суму яку витратила. А тут ви написали, яка може бути причина, а я і правда відкрила ще кредитку, але вона нульова- місяць назад десь і ще не платила)) Тепер буду мати на увазі😉щиро вдячна))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Дякую. Що таке податкова клініка?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитро М
    wrote on last edited by
    Дякую, Олег!
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Та ні, це у всіх провінціях. Наберіть в гуглі tax clinics ottawa
    1 Reply Last reply
    0
  • t401375435T Offline
    t401375435T Offline
    Темур Мейлиев
    wrote on last edited by
    Привіт, ми 3 хлопців ( 22, 23 та 27 років) Запрошуємо дівчат на новий рік (з 31 на 1) в нашу чудову квартиру де царює новорічний настрій. 🎊🎊🎊 У нас буде гітара, алкоголь, новорічні страви, колонка та неймовірна атмосфера. Якщо цікаво, пишіть в особисті. Шукаємо приємну компанію дівчат, нічого більше.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags