Ukrainian Ottawa
-
Гарна новина стосовно «гарної новини»
-
Кто хочет работу в Канаде, мне нужно (10 сотрудников) как можно скорее. Должно быть, живет в Канаде!!
-
А не підкажете, чи правда, що лише за два місяця до кінця дії поточного паспорту можна подаватися на новий? І як не проґавити, якщо зі слотами не зрозуміло чи пощастить?…
-
Тобто практично за рік до закінчення терміну дії паспорта подалися і без проблем продовжили його… тоді, мабуть, нам слід поквапитися, бо в дитини закінчується в червні
-
Зрозуміла вас, дуже дякую!
-
Ви трохи заплуталися: можна подовжити старий паспорт за два місяці до кінця його дії. А новий можна замовити коли завгодно: закон дозволяє мати два діючих паспорти.
-
Чи можливо отримати аплйтиент на це не по інтернету, бо я вже три місяці намагаюсь взяти та не виходить
-
На новий паспорт, на жаль, ніт. Старий можна подовжити по живий черзі.
-
Дякую , в мене ще рік буде дійсний , підскажить будьласка чи краще почекати коли буде 2 місяця чи зараз це зробити ? Бо зараз чогось нема бажання через ці всі закони що кажуть без військового квитка не будуть консульські послуги надавати може краще пере ждати цей момент а там далі видніше буде ?
-
І чому старий продовжити можна а новий зробити ні ?
-
Вибачаю
-
Доброго дня ☺️ Минулого разу в одній з груп мені вдалось знайти smm-спеціаліста) Тож, випробую удачу знову🤞🏻 Скажіть, будь ласка, чи має хтось контакти відеографа в Оттаві?
-
Ну окей, хочу звернути увагу спільноти, що ця людина є прихильником та шанувальником нацистського гвалтівника та ката дітей йозефа менгеля, узявши його імʼя в свій нікнейм. враховуйте це при спілкуванні та порадах. Був певен, що після двох років війни українці мають імунітет до насильства та ідіотизму, але зустрічаються такі от «співвітчизнички».
-
можна 0 downpayment, без проблем. Файненс це завжди пастка, там дуже багато нюансів. Як правило вам дають діл і відсоток який вигідний ділеру, а про найліпші умови кредиту вам ніколи не скажуть. Але є винятки. Наприклад Car Guys in Kemptville. Вони відкрито вам показують всі пропозиції зі всіх фінансових установ які погодились вам надати кредит. Порядні люди (поляки) і дуже відвертий, професійний бізнес.