Ukrainian Ottawa
-
І чому старий продовжити можна а новий зробити ні ?
-
Вибачаю
-
Доброго дня ☺️ Минулого разу в одній з груп мені вдалось знайти smm-спеціаліста) Тож, випробую удачу знову🤞🏻 Скажіть, будь ласка, чи має хтось контакти відеографа в Оттаві?
-
Ну окей, хочу звернути увагу спільноти, що ця людина є прихильником та шанувальником нацистського гвалтівника та ката дітей йозефа менгеля, узявши його імʼя в свій нікнейм. враховуйте це при спілкуванні та порадах. Був певен, що після двох років війни українці мають імунітет до насильства та ідіотизму, але зустрічаються такі от «співвітчизнички».
-
можна 0 downpayment, без проблем. Файненс це завжди пастка, там дуже багато нюансів. Як правило вам дають діл і відсоток який вигідний ділеру, а про найліпші умови кредиту вам ніколи не скажуть. Але є винятки. Наприклад Car Guys in Kemptville. Вони відкрито вам показують всі пропозиції зі всіх фінансових установ які погодились вам надати кредит. Порядні люди (поляки) і дуже відвертий, професійний бізнес.
-
Реклама, но прям даже не противная)))
-
-
Не знаю, але він канадієць і перекладає з різних мов включаючи українську. І байдуже який у нього оріджин. Звикайте шановні до місцевого суспільства яке вам надає можливості і не туліть сюди свої хворі фобії. Від цего ви не станите більше українцем ніж ви є, а от статус Людини можете втратити назавжди.
-
Підтверджую, він гарна людина, не запитувала в нього про його країну народження. Він нам робив переклад наших документів для подачі на PR, тоді вже почалась війна і він робив знижку всім українцям. Навіть не так, він казав оплатіть скільки зможете. Зробив все дуже швидко і якісно