Ukrainian Ottawa
-
Я вже три рази піднімав ліміт, але рейтинг не змінився. Я думаю, якщо ви вмієте контролювати свої витрати, то можете підняти, а якщо з цим проблеми, то краще не піднімати 😊
-
Ну по суті немає різниці який ліміт, просто чим він вище тим простіше тримати <30% утилізації на дату виписки. Для кредитного рейтингу це не сильно важливо, зате важливо коли намагаєтесь отримати кредит на авто чи іпотеку. Банк бачить що інший банк вам поставив великий кредитний ліміт, відповідно ви надійний клієнт і маєте більше шансів на апрув і нижчий відсоток
-
Саме так, розмір кредитного ліміту впливає просто на те скільки ви потенційно можете бути винні банку. Звичайно якщо людина маючи 10к ліміт не можете втриматись перед покупкою годинника за ці 10к, маючи зп 2к, краще їй не мати великий ліміт. Але загалом зручно мати більший ліміт бо наприклад покупка квитків в Європу в дві сторони на сімʼю це більше 2тис дол, і гарно якщо з цієї транзакції можна заробити кешбек або бали якісь.
-
TDSR - це total debt service ratio? Як що так, то яким чином збільшення кредитного ліміту його покращує?
-
Ні, це співвідношення потенційних кредитних коштів і наявного боргу, це не про TDSR. Можливо це якийсь інший, також важливий критерій, який приймається в розрахунок банками.
-
Йдете в Service Ontario, там де замовляли, і заповнюєте заяву на перевипуск. Це буде коштувати 10CAD
-
Всім доброго дня! Всіх з прийдешнім новим роком! Миру нам всім та скорішої перемоги! Підкажіть, будь ласка , хто стояв в електронній черзі на новий закордонний паспорт? Скільки чекали на вільне місце?