Ukrainian Ottawa
-
Саме так, розмір кредитного ліміту впливає просто на те скільки ви потенційно можете бути винні банку. Звичайно якщо людина маючи 10к ліміт не можете втриматись перед покупкою годинника за ці 10к, маючи зп 2к, краще їй не мати великий ліміт. Але загалом зручно мати більший ліміт бо наприклад покупка квитків в Європу в дві сторони на сімʼю це більше 2тис дол, і гарно якщо з цієї транзакції можна заробити кешбек або бали якісь.
-
TDSR - це total debt service ratio? Як що так, то яким чином збільшення кредитного ліміту його покращує?
-
Ні, це співвідношення потенційних кредитних коштів і наявного боргу, це не про TDSR. Можливо це якийсь інший, також важливий критерій, який приймається в розрахунок банками.
-
Йдете в Service Ontario, там де замовляли, і заповнюєте заяву на перевипуск. Це буде коштувати 10CAD
-
Всім доброго дня! Всіх з прийдешнім новим роком! Миру нам всім та скорішої перемоги! Підкажіть, будь ласка , хто стояв в електронній черзі на новий закордонний паспорт? Скільки чекали на вільне місце?
-
А ще хто не святкує для розсіяння паніки на сьогодні: якщо втратити цю карту, то хтось щось з нею може зробити ? Там попередня адреса, яку я не обновила, і до неї нічого не привʼязано, ходила красуватись у магазин з вином, але все ж, знаючи Канаду всяке може бути. Я спробую додзвонитись в сервіс Онтаріо щоб вони його заблочили, але це ж чекати день 😅 Ну і для профілактики уже в поліцію звернулась і відправила їм онлайн репорт втрати.
-
Всіх з прийдешнім новим роком. Дайте пораду як вдіяти в даній ситуації. Минулого тижня забув свою сумку в транспорті, був в поліції , сказали що будуть шукати , але я так розумію можна не очікувати на таке щастя . Як відновити втрачений паспорт і візу в ньому ? Дякую