Ukrainian Ottawa
-
TDSR - це total debt service ratio? Як що так, то яким чином збільшення кредитного ліміту його покращує?
-
Ні, це співвідношення потенційних кредитних коштів і наявного боргу, це не про TDSR. Можливо це якийсь інший, також важливий критерій, який приймається в розрахунок банками.
-
Йдете в Service Ontario, там де замовляли, і заповнюєте заяву на перевипуск. Це буде коштувати 10CAD
-
Всім доброго дня! Всіх з прийдешнім новим роком! Миру нам всім та скорішої перемоги! Підкажіть, будь ласка , хто стояв в електронній черзі на новий закордонний паспорт? Скільки чекали на вільне місце?
-
А ще хто не святкує для розсіяння паніки на сьогодні: якщо втратити цю карту, то хтось щось з нею може зробити ? Там попередня адреса, яку я не обновила, і до неї нічого не привʼязано, ходила красуватись у магазин з вином, але все ж, знаючи Канаду всяке може бути. Я спробую додзвонитись в сервіс Онтаріо щоб вони його заблочили, але це ж чекати день 😅 Ну і для профілактики уже в поліцію звернулась і відправила їм онлайн репорт втрати.
-
Всіх з прийдешнім новим роком. Дайте пораду як вдіяти в даній ситуації. Минулого тижня забув свою сумку в транспорті, був в поліції , сказали що будуть шукати , але я так розумію можна не очікувати на таке щастя . Як відновити втрачений паспорт і візу в ньому ? Дякую
-
Перший крок - повідомити у консульство про втрату паспорта. Другий крок - отримати поліцейський репорт про втрату. У репорті має бути зазначена ваша заява, що серед втрачених предметів був ваш паспорт з візою. Третій - сконтактуйте з іміграційним агенством, можете одразу.