Ukrainian Ottawa
-
Нажаль не знаю. Та я тут сама з трьома дітками. В мене іншого варіанту немає. На мою думку якщо робота буде перекривати бали то все буде добре.
-
Доброго дня. Моя донька ходить в садочок Wee Watch. Їй 21 місяць. Це приватний садочок домашнього типу. В групі тільки 3 дитини. Подалася на субсидію так як немаю доходу. Працюю з грудня місяця. Поки що садочок 235$ в тиждень . Як підтвердять субсидію буде 10$ в день. Субсидію оформляю вже 2 місяць. Постійно їм якогось документу не вистачає. Але здається я вже на фінішній прямій ) Знаю точно що якщо дохід менше 30000$ в рік то надають субсидію. Новоприбулим теж. Я приїхала в Оттаву 21 липня.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/study-canada/work/work-off-campus.html
-
Так, але тепер їм збільшили години недавно
-
Наскільки я памʼятаю студенти можуть робити офіційно тілько 20 год в тиждень
-
Всім привіт. Цікаво запитати, якщо я вчуся в даний момент в українському вищому навчальному закладі і в березні прилечу в Оттаву по CUAET (мені 17 років) то чи зможу я зробити трансфер (перевід) з українського вузу в канадський коледж / університет в Оттаві без втрати курсу (тобто з наступного навчального року я буду вчитися на 2 курсі в Канаді). На скільки це реально і які вимоги до українських / іноземних трансферів по CUAET? Можливо хтось мав досвід, буду дуже вдячний. + питання на рахунок роботи. Чи немає ніяких обмежень для тих, хто хоче працювати в 17 років? (Мінімальний вік 16 років по закону, а fulltime робота триває 40 годин на тиждень), чи правильно я все розумію?
-
можете тут ще пошукати anc.ca.apm.activecommunities.com/ottawa/activity/search
-
післяшкільні програми на сайтах школи дивитись. не в кожній школі вони є та не завжди є вільні місця.
-
реєстрація онлайн до школи на сайті schoolboard. Є католичні школи та public.
-
але безкоштовність лише з 8 до 14, післяшкільні програми усі платні і вони приблизно дол 17:00.
-
існують також приватні садочки і школи, там вартість приблизно від 50 дол в день.
-
безкоштовні.