Ukrainian Ottawa
-
Так, ці проблеми виникають в 50% випадків. Треба телефонувати на номер телефону, вказаний у помилці. Зазвичай протягом тижня цю помилку виправляють.
-
Скаргу надіслано
-
/report
-
Ніяк приходити в живу і проситесь прям в посольстві щоб вас прийняли
-
Дякую , але не будь який . На Велінгтон зачинений . Знайшов алкоголь в wine rack (відчинений на Велінгтон до 18:00 ) - дешевше ніж у пабах
-
Добрий вечір! Я відстежувала слоти на початку кожної години в Оттаві і Торонто. Кожні кілька секунд поновлювала сторінку. За кілька тижнів вдалося знайти слот у Торонто. Хтось у групах вказував час 17.00 та 20.00, у мене вдалося о 18ч03хв (постійно оновлюючи сторінку). Час по Оттаві.
-
Взяла 07.12.23 на 13.12.23, тобто на тиждень наперед. Там було одразу три слоти поспіль. За день знайшла ще один слот на 15.12.23. У Оттаві так і не вдалось взяти слот. Їздили до Торонто.
-
Поновлюйте сторінку кожні 2-3 секунди. Успіхів!
-
так, у мене було також 3-4 оновлення і знову потрібна ідентифікація. Але я робила це на 2-3 пристроях одночасно (тел, ноут, планшет).
-
Жива черга - тільки для подовження паспорту. На новий - запис онлайн, треба постійно перевіряти слоти.
-
☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: 📺 Актуальні новини; 🧰 Отримання PR, допомога з перекладом документів; 🏡 Допомога в пошуку житла; Від українців – українцям. Welcome to Canada