Доброго дня всіх зі святами!
Шукаю роботу в Оттаві , є досвід роботи адміністратора в Канаді , також я майстер манікюру, але зараз шукаю будь яку роботу
Буду вдячна за будь яку інформацію !
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, яку потрібно заповнювати декларацію, якщо я буду летіти в Канаду по програмі CUAET? Її дають в літаку чи заповнюється вже по приліту?
Там немає до чого готуватись, звичайні дані, звідки прилетіли, на який час, чи маєте що декларувати- це загалом 3 хвилину часу щоб усе заповнити. Ще оцей листочок віддаєте як виходите із зони коли вже валізу забрали
Не в літаку, а по прильоту:) виходите з нього і за натовпом прямуєте до терміналів, а там уже заповнюєте інформацію про себе і скільки плануєте перебувати у Канаді, далі уже до офіцера
Можете заповнити заздалегідь . Є аплікація ArriveCAN. Заповнюєте декларацію до вильоту , в аеропорту проскануєте qr код з аплікації зробите фото і проскануєте ваш паспорт. Готово
Счастливого Нового года !!!!!!!!
Срочно требуется (30 человек) на утреннюю, дневную или ночную смену с хорошей оплатой. Если интересно, отправьте сообщение и подайте заявку прямо сейчас📱